20.03.2012. / 07:00

Autor: Dora Juras

Maja Šuput: Kad je žena plava i slobodna, inbox se lako popuni

Uoči odlaska na odmor u Tajland zagrebačka pjevačica otkrila nam je zašto je odlučila lagati medijima o svom ljubavnom statusu te kako je s bivšim dečkom Mariom Kovačevićem ostala u izvrsnim odnosima; nakon godišnjeg odmora Maju očekuje snimanje spota za pjesmu "Dobra djevojka", koji će, kaže, biti - razuzdan

"Uopće više ne želim govoriti da sam dobra djevojka. Dobra sam prema ljudima koje volim i prema kojima trebam biti dobra, a za druge me baš boli briga", kaže pjevačica"Uopće više ne želim govoriti da sam dobra djevojka. Dobra sam prema ljudima koje volim i prema kojima trebam biti dobra, a za druge me baš boli briga", kaže pjevačicaJedna od najtraženijih izvođačica na svadbama, zagrebačka pjevačica Maja Šuput, ovih je dana snimila novi singl "Dobra djevojka". Iako je iza nje 14 godina uspješne glazbene karijere, svoje obožavatelje osvoji svakim novim hitom. 32-godišnja pjevačica odlučila je napraviti mali predah, pa je otputovala u društvu prijatelja u Tajland kako bi se odmorila od brojnih poslovnih obaveza, ali i prekida s poduzetnikomMariom Kovačevićem s kojim je bila dvije godine u ljubavnoj vezi. Po povratku s odmora Maju očekuje snimanje spota za novi singl u Beogradu i jednomjesečna turneja po Australiji, čemu se posebno veseli.

EXTRA: Konačno ste odlučili uzeti predah i otići na zasluženi odmor?

- Da. Dok će vaši čitatelji ovo čitati ja ću uživati u Tajlandu. Uvijek si u ožujku priuštim putovanje i napravim maleni predah. Korizma je, a u korizmi nema svadbi i općenito je manje posla, pa iskoristim priliku i – otputujem. Ove godine sam se odlučila za Tajland jer još nisam bila tamo. Sa mnom putuje i moj prijatelj, stilist Marko Grubnić i još neki naši prijatelji.

EXTRA: Pretpostavljam da ćete po povratku odmah ubaciti u petu i posvetiti se poslu?

- Naravno. Već sam snimila novu pjesmu “Dobra djevojka”, potpuno drugačiju od onoga na što je publika do sada navikla od mene. Čim se vratim odlazim u Beograd kako bih snimila spot s Deanom Miličevićem koji je radio i moj posljednji spot za pjesmu “Nevaljala”. Zadnji put sam ga natjerala da snimamo na Pagu i na Rabu, ali njemu je puno lakše snimati u njegovom okruženju, vlastitom studiju... Zato ovoga puta ja odlazim u Beograd gdje ćemo tri dana snimati novi, razuzdani spot.

EXTRA: Vaša nova pjesma zove se “Dobra djevojka”. Jeste li vi dobra djevojka?

- Ne. Uopće više ne želim govoriti da sam dobra djevojka. Dobra sam prema ljudima koje volim i prema kojima trebam biti dobra, a za druge me baš boli briga. Ljudi stvaraju mišljenje o javnoj osobi kakvo žele stvoriti. Baš sam u zadnje vrijeme pročitala jako puno svakakvih gluposti o sebi. Sva sreća, nisu to nikakve jako ružne stvari, jer nisam napravila nijedan skandal u ovih 14 godina karijere. Novinari mogu napisati svašta i nametnuti svoje mišljenje čitateljima ili gledateljima, a oni vole kad s nekim nešto nije u redu. To je puno zanimljivije nego kad je sve sjajno.

EXTRA: Potamnili ste i produžili kosu. Kažu da žene to rade kada prelaze na novu životnu fazu?

- Ja mijenjam frizure stalno, nemam problema s promjenama. No, ako mislite na moj prekid veze, frizuru sam promijenila netom prije, tako da za mene to pravilo ne vrijedi. Koliko često mijenjam frizure, trebala bih imati novog frajera svaki tjedan.

EXTRA: Nešto više od dva mjeseca ste slobodni. Kako je opet biti solo?

- U mom slučaju, neispavano, jer me uzeo noćni život. Ja se iskreno nadam da će me netko spasiti od toga jer više nemam snage izlaziti. Valjda sam bila predugo u vezi pa sam bila potpuno privržena partneru i načinu života udvoje. Sad su me rastegli svi mogući prijatelji na sto strana, ali mislim da je to najbolje i najpametnije.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Maja Šuput: Mario je razlog što izgledam bolje nego ikad

Maja Šuput: Mario je razlog što izgledam bolje nego ikad

Iako još uvijek izgleda kao djevojčica, 31-godišnja pjevačica Maja Šuput uspješna je poslovna žena. Iza nje je trinaest godina glazbene karijere a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika