20.03.2012. / 12:58

Autor: Nacional.hr

Todorić ima kupca za Ledo?

Konačna cijena ovisit će i o činjenici hoće li u prodaju ići samo Ledo ili će ići u kombinaciji sa srbijanskim Frikomom

Ivica TodorićIvica TodorićInformacija koja je objavljena početkom tjedna u Podravskom listu, da je Podravka zainteresirana za kupovinu Leda demantirana je u Agrokoru.

Kako piše Poslovni list, Agrokor za Ledo navodno ima inozemnog kupca, a prema nekim informacijama to je kompanija Unilever.

Kolika je trenutno cijena Leda, službeno nije poznato. Spominjalo se više od 450 milijuna eura, no analitičari smatraju kako je to ipak precijenjeni iznos. I najnovije informacije o 260 milijuna eura za njih su previše.

Konačna cijena ovisit će i o činjenici hoće li u prodaju ići samo Ledo ili će ići u kombinaciji sa srbijanskim Frikomom. Zna se samo da je prodaja Leda izgledna stvar, jer je Agrokor još krajem prošle godine otkrio kako razmatraju prodaju.

Vezane vijesti

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Koncern Agrokor počinje pripremati uvjetnu javnu ponudu dioničarima za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercator, piše Poslovni dnevnik. Ovo je… Više

Komentari

registracija
2/6/11

stereo, 21.03.12. 07:16

Kaj poskupljuje i sladoled


registracija
9/3/10

nostradurus, 21.03.12. 11:05

Prodaš li LEDO, više ne kupujem njihov sladoled. Strane investicije su dobre jedino ako se ne isplate ulagaču - zapamtite.


registracija
26/1/08

Rampa, 22.03.12. 22:35

Ionako ne kupujem ništa od LEDA otkako ga je kupio najbogatiji cvjećar na svijetu, tako da mi je čak i drago da ga proda, ponovno ću kupovati LEDO sladolede!

Isto se odnosi i na Jamnicu i proizvode od Belja!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika