20.03.2012. / 14:43

Autor: Totalsport

Zrnčić-Dim četvrti na prvenstvu Austrije

Matej Vidović zauzeo je deveto mjesto, s dvije sekunde i 17 stotinki zaostatka. Dalibor Šamšal nije uspio završiti prvu vožnju, a Filip Zubčić drugu vožnju

Natko Zrnčić-Dim (Getty Images)Natko Zrnčić-Dim (Getty Images)Hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim osvojio je četvrto mjesto u slalomu na utrci otvorenog prvenstva Austrije u Innerkremsu.

Pobjedu je odnio Čeh Krystof Kryzl. Na drugom mjestu je za 12 stotinki sekunde zaostao Austrijanac Mario Matt. Treći je uz 41 stotinku sekunde zaostatka bio još jedan Čeh, Filip Trejbal, dok je Zrnčić-Dim na četvrtom mjestu za pobjedničkim vremenom zaostao za 94 stotinke sekunde.

Matej Vidović zauzeo je deveto mjesto, s dvije sekunde i 17 stotinki zaostatka. Dalibor Šamšal nije uspio završiti prvu vožnju, a Filip Zubčić drugu vožnju.

Inače, jučer je na utrci veleslaloma Filip Zubčić zauzeo 30. mjesto, sa zaostatkom od 5.05 sekundi za pobjednikom, Austrijancem Christophom Noesigom.

Vezane vijesti

Zrnčić-Dim bolji od Kostelića

Zrnčić-Dim bolji od Kostelića

U četvrtak je u austrijskom Innerkremsu održana FIS utrka super kombinacije na kojoj su prva dva mjesta osvojili najbolji hrvatski skijaši. Pobijedio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika