21.03.2012. / 10:48

Autor: Totalsport

Rukometna Bundesliga: Svi Hrvati po pet

I Ivan Čupić zabio je, kao i njegovi reprezentativni kolege, pet golova za pobjedničku stranu

Ivan Čupić (Reuters)Ivan Čupić (Reuters)U dvjema utakmicama 25. kola rukometne Bundeslige favoriti su ubilježili pobjede. Füchse je u Berlinu nadigrao Gummersbach 27-24, dok je Rhein-Neckar Löwen na gostavnju slavio kod Göppingena 30-29.

U ranije završenoj utakmici drugoplasirani je Füchse kao domaćin nadigrao slabašni Gummersbach ponovno zahvaljujući obrambenoj disciplini. Najbolji strijelac na parketu bio je njemački reprezentativac iz redova domaće momčadi Sven-Sören Christophersen s osam golova, dok je Ivan Ninčević dodao pet, od čega jedan iz sedmerca. Denis Špoljarić nije se upisao među strijelce.

U gostujućim je redovima najbolji strijelac s pet pogodaka bio Vedran Zrnić. Tri je zabio iz sedmeraca. Goran Šprem dodao je jedan pogodak, dok Vjenceslava Somića nije bilo u kadru.

U drugoj utakmici večeri Rhein-Neckar je slavio kod Göppingena, kojem je to bio tek treći ovosezonski domaći poraz iz 12 utakmica, s minimalnih 30-29. Imali su svejedno gosti u završnici sigurnih 30-26. I Ivan Čupić zabio je, kao i njegovi reprezentativni kolege, pet golova za pobjedničku stranu. Kod domaćina se Dalibor Anušić nije upisivao među strijelce.

Rukometna Bundesliga, 25. kolo:

Füchse Berlin - Gummersbach 27-24

Göppingen - Rhein-Neckar Löwen 29-30

Redoslijed: 1. Kiel 48 (-1), 2. Füchse Berlin 42, 3. Flensburg 37 (-1), 4. HSV 35 (-2), 5. Rhein-Neckar Löwen 35 (-1)...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika