21.03.2012. / 13:24

Autor: Nacional.hr

Ježić: Sretan sam što je Vlada donijela takvu odluku

Vlasnici firme postat će radnici, pretvarajući svoja potraživanja u vlasničke udjele

Robert Ježić (Pixsell)Robert Ježić (Pixsell)Vlasnik tvornice Dioki, Robert Ježić, uskoro će potpisati ugovor o vlasničkoj strukturi tvrtke u kojoj će sudjelovati s jedan posto, prenosi Media Servis.

"Sretan sam što se Vlada uključila i donijela takvu odluku, sa svoje strane stojim maksimalno na raspolaganju za provođenje toga, potpisat ću što god je potrebno. Zahvaljujem na podršci da dođemo do rješenja", rekao je Ježić za Media servis.

Vlasnici firme postat će radnici, pretvarajući svoja potraživanja u vlasničke udjele. Podsjetimo kako radnici pola godine nisu primili plaću.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
14/7/11

Trinity, 21.03.12. 13:48

Kakav smrad, taj Ježić !


registracija
3/9/10

vasiona55, 21.03.12. 16:36

Je li Ježić smrad i kakav nije upitno. No, zanima me tko je ovom i sličnim Ježićima omogućio kupovinu firme s kojima svi oni očito nisu i ne znaju što napraviti. U ovoj našoj domovini napravljene su tisuće privatizacija koje je netko nekome omogućio, a manje više sve je propalo. A bilo je moje i tvoje i naše vlasništvo. I nikome ništa. Mi smo sve to šutnjom blagoslovili.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 21.03.12. 18:39

Ovo je super prica, jer mnogo toga kaze. Pravnik s sumljivim kapitalom ude u profitabilnu firmu koje na svjetskom trzistu prodaje svoju tehnologiju, vodena strucnjacima.
Jezic ne zna razliku izmedu vodika i ugljika, sa svojim genijem jedini poslovni potez koji zna napraviti povezati se sa lopovom Sanaderom, i lopovskim bankama.
Rezultat to poslovnog genija je da decko sanaderove cure koji isto nezna razliku izmedu ugljika i vodika osniva u americi fiktivnu firmu Interational chemical sales (ili tako nesto).
DIOKI sa Jezicevim poslovnim genijem propada tako brzo da je to umjetnost. Da su stavili napusenog Gorana Bareta u DIOKI umijesto Jezica, napuseni Goran Bare ne bi tkao dobro unistio firmu kako je to znao Jezic. Ima glupih ljudi na svijetu, ali nekim ase stvarno mora reci svaka cast ovakvu glupost moras napraviti. Narcisoidan pravnik u vodstvu kemijske firme je isto sto i narcisoidan pravnik koji vodi ekipu kirurga u opearciskoj sali..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika