22.03.2012. / 14:19

Autor: Nacional.hr

Zakupci odlaze iz šoping-centra Cvjetni

Jedan od zakupaca najavio je i tužbu protiv Tome Horvatinčića zbog poslovnih gubitaka

Centar Cvjetni (Pixsell)Centar Cvjetni (Pixsell)Pepe Jeans, caffe bar Mint, restoran Living room, Sony, zatvorili su svoje lokale, sve prodavaonice osim H&M-a su zbog skupog najma i nemogućnosti razgovora s upravom Hoto grupe najavili su odlazak iz trgovačkog centra Cvjetni, piše Večernji list.

Na vratima drogerije DM nalazi se pečat Državnog inspektorata. Direktorica Centra Cvjetni, Tanja Horvat, ističe kako je razlog tome nemogućnost dobivanja potvrde o zadovoljenju minimalnih tehničkih uvjeta, no najavljuje kako će nastaviti suradnju. Iz Uprave poručuju kako će DM dobiti novi prostor na podzemnoj etaži, a za stari prostor su se javili i novi zakupci.

Jedan od zakupaca je i Alen Macinić, vlasnik zatvorenog caffe bara Mint. "Pri potpisivanju ugovora rečeno mi je da će najam biti 40 000 kuna, no kad smo ušli u lokal i uložili novac u uređenje, najam je porastao za 24 000 kune. A objašnjenje je da moramo dati dodatnih osam tisuća kuna za skladište od 34 četvorna metra, iako nam je trebalo samo desetak kvadrata prostora i još 12 000 kuna za vanjski šank u prizemlju centra", rekao je dodavši kako je zabranjeno pušenje u njegovom kafiću i kako grijanje nije radilo. Najavio je i tužbu protiv Tome Horvatinčića za nadoknadu poslovnog gubitka.

Dodajmo kako je prodana tek trećina elitnih stanova u šoping-centru po cijeni od 7500 eura za kvadratni metar, dok se cijena najma s 40 tisuća kuna popela na 64 tisuće kuna.

Vezane vijesti

Izgubljeni kompas japanskih pionira

Izgubljeni kompas japanskih pionira

Bilance ovih elektronskih koncerna koji su nekad bilježili rekordnu dobit, danas se čitaju kao romani strave i užasa: Panasonic računa s gubitkom od… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 22.03.12. 15:31

Horvatinčič Bandiću: Imam dobar posao na Cvjetnom. samo trebaš ššš ššš ššš.


registracija
29/11/09

Ivis, 22.03.12. 18:09

Bog je ziv i sve vidi!


registracija
17/6/05

torpedo, 23.03.12. 08:08

ha, netko se tu gadno preracunao


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika