22.03.2012. / 11:45

Autor: Totalsport

Talijanski kup: Nakon Juvea u finale ušao i Napoli

Prvo je u 10. minuti Vergassola pogodio vlastitu mrežu, dok je u 30. najbolji domaći strijelac Edinson Cavani zabio drugi pogodak za domaću momčad

Edinson Cavani (Reuters)Edinson Cavani (Reuters)U finalu talijanskog nogometnog Kupa će igrati Juventus i Napoli. Juventus je svoj polufinalni posao, i to u produžecima protiv Milana, obavio u utorak, dok je 24 sata kasnije put do finala pronašao Napoli.

U prvom polufinalnom ogledu je Napoli poražen kod Siene 2-1, ali je na svom stadionu nadoknadio zaostatak pobjedom 2-0 i s ukupnih 3-2 ušao u finale. Već nakon pola sata utakmice u Napulju domaćin je nadoknadio minus od dva gola, jer je vodio 2-0.

Prvo je u 10. minuti Vergassola pogodio vlastitu mrežu, dok je u 30. najbolji domaći strijelac Edinson Cavani zabio drugi pogodak za domaću momčad.

Napoli je nakon toga mudro čuvao prednost, makar je mogao zabiti i još koji gol za mirniju završnicu, dok je Siena bila nemoćna u svojim nastojanjima da se domogne produžetaka ili prolaza.

Talijanski kup, polufinale (uzvrat):

Napoli - Siena 2-0, prva utakmica 1-2 (Vergassola 10-ag, Cavani 30)

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika