22.03.2012. / 15:34

Autor: Nacional.hr

Vlada odobrila 200 tisuća eura za arbitražu sa Slovenijom

Sredstva će se isplatiti na račun Stalnog Arbitražnog suda u Haagu

Vlada je odobrila 200 tisuća eura za troškove arbitražeVlada je odobrila 200 tisuća eura za troškove arbitražeVlada je na zatvorenom dijelu sjednice donijela rješenje o odobrenju sredstava na teret Proračunske zalihe Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2012. godinu, Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, za uplatu predujma troškova potrebnih za početak rada Arbitražnog suda.

Ministarstvu vanjskih i europskih poslova odobren je iznos od 200.000,00 eura, u kunskoj protuvrijednosti na dan isplate prema središnjem tečaju Hrvatske narodne banke, za uplatu predujma troškova potrebnih za početak rada Arbitražnog suda. Sredstva će se isplatiti na račun Stalnog Arbitražnog suda u Haagu.

Također, donesen je Plan aktivnosti u vezi s arbitražnim postupkom u skladu sa Sporazumom o arbitraži između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije radi osiguranja potrebnih financijskih sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2012. godinu. S obzirom da je ova točka dnevnog reda klasificirana oznakom ograničeno, iz Vlade nisu objavili detalje ove odluke, sukladno članku 8. stavku 1. i članku 21. stavku 3. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 172/03, 144/10, 37/11 i 77/11).

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika