24.03.2012. / 17:25

Autor: Hina

Jakovčić bez komentara o mogućnosti napuštanja politike

Istarski župan i predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić nije novinarima danas želio komentirati svoju izjavu u Novom listu da nakon dvadeset godina djelovanja uskoro napušta politiku i okreće se biznisu, odnosno tvrdnju kako ga "teško nešto više može motivirati u politici te da treba nove izazove".

Ivan JakovčićIvan JakovčićIstarski župan i predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić nije novinarima danas želio komentirati svoju izjavu u Novom listu da nakon dvadeset godina djelovanja uskoro napušta politiku i okreće se biznisu, odnosno tvrdnju kako ga "teško nešto više može motivirati u politici te da treba nove izazove".

"Ne želim danas ništa komentirati već uživati u lijepom vremenu i u igrama u sklopu natjecanja hrvatskih veleučilišta i visokih škola", izjavio je Jakovčić danas u Puli gdje je nazočio svečanom otvaranju 4. sportskog natjecanja veleučilišta i visokih škola Sveučilišta u Puli.

Ustvrdivši kako ga "teško nešto više može motivirati u politici te da treba nove izazove", on je u intervjuu za Novi list na pitanje hoće li mu dosadašnji potpredsjednik IDS-a Damir Kajin biti protukandidat na unutarstranačkim izborima, kazao kako u stranci imaju niz sposobnih ljudi.

"Samo je pitanje hoću li se ja ponovno kandidirati", poručio je Jakovčić.

Vezane vijesti

Milanović neaktivan, Čačić u prvom planu

Milanović neaktivan, Čačić u prvom planu

Predsjednik Hrvatskog društva ekonomista i bivši ministar gospodarstva, Ljubo Jurčić, izjavio je kako sadašnja Vlada ne poduzima prave mjere kako bi… Više

Komentari

registracija
7/9/07

Vinogradar, 24.03.12. 18:35

Sve dok za župana nisu izabrali Jakovčića, smatrao sam Istrane pametnim ljudima.
Bojim se da će nastaviti bedastim izborima i za predsjednika IDS izabrati
moralnu nulu od čovjeka Damira Kajina,
"jednodnevnog saborskog beskarakternog umirovljenika".


registracija
22/3/11

vferari, 25.03.12. 11:22

Jakovčić je osjetio potrebu malo eksponiranja u medijima,nikad se on neće odreći politike jer bez politike on je mrtvac ovako je živi mrtvac.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika