25.03.2012. / 10:16

Autor: Hina

Mike Tyson među umjetnicima

Bivši svjetski boksački prvak Mike Tyson veći se dio života, po vlastitom priznanju, ponašao kao "Neandertalac", ali se sada nada da će postati umjetnik.

Mike TysonMike TysonBivši svjetski boksački prvak Mike Tyson veći se dio života, po vlastitom priznanju, ponašao kao "Neandertalac", ali se sada nada da će postati umjetnik.

Tyson će, naime, sljedećeg mjeseca na pozornici u Las Vegasu uprizoriti svoj autobiografski monolog "Mike Tyson: neosporena istina - uživo na pozornici".

"Nadam se da će se ljudi zabaviti, i otići sretni. Nadam se da će naučiti neke stvari. Moja priča nije lijepa, u njoj je mnogo ružnih stvari", rekao je Tyson, koji je 1986. u svojoj dvadesetoj godini postao najmlađi svjetski prvak u teškoj kategoriji u povijesti.

Tyson će posjetiteljima ispričati sve o svom životu, o majci koja ga nije voljela, o ocu kojeg nikad nije upoznao, od toga kako je od mladog delikventa postao svjetski prvak i kako se potom srozao, završio u zatvoru zbog silovanja i bankrotirao.

Tyson zasad ima zakazanih pet predstava sredinom travnja u hotelu MGM Grand u Las Vegasu.

Vezane vijesti

Tyson: Britanski su me navijači spasili od smrti

Tyson: Britanski su me navijači spasili od smrti

Boksačka legenda, ali i osuđeni silovatelj Mike Tyson ustvrdio je u razgovoru za The Sun da su ga britanski navijači i obožavatelji spasili od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika