25.03.2012. / 16:41

Autor: Totalsport

Modrić odbija potpis s Tottenhamom i čeka reakciju Redknappa

Zov engleske reprezentacije je sve jači, kada je Redknapp u pitanju, i postaje očito da bi Modrić također napustio klub ukoliko Redknapp preseli na izborničku dužnost

Luka ModrićLuka ModrićU posljednje je vrijeme bilo mnogo špekulacija oko Luke Modrića i njegovog statusa u Tottenhamu. Ponajbolji igrač tog londonskog kluba je tražio odlazak, klub je dobivao jake ponude, a potom se sve razvodnilo.

No, vrlo brzo će opet buknuti kada je Modrić u pitanju jer je riječ o odličnom nogometašu kojeg želi mnoštvo velikih klubova. Chelsea je nizao ponude, ali je svaki put bivao odbijen od Tottenhama. Potom se za Modrića zagrijao i Alex Ferguson, odnosno, njegov Manchester United.

Kako piše Sunday Mirror Modrić je odbio potpisati novi ugovor s Tottenhamom. Čelnici kluba su ponudili tjedno 140.000 engleskih funti, ali navodno Modrić nije htio progovoriti niti slovo o tome sve dok ne vidi što će biti s Harryjem Redknappom.

Zov engleske reprezentacije je sve jači, kada je Redknapp u pitanju, i postaje očito da bi Modrić također napustio klub ukoliko Redknapp preseli na izborničku dužnost.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika