25.03.2012. / 18:30

Autor: Totalsport

Alonso: Unatoč pobjedi, i dalje smo loši

- Nakon prve dvije utrke rezultat je zadovoljavajući. Kroz nekoliko idućih moramo popraviti puno detalja na bolidu. Vidjet ćemo kako ćemo izgledati u sljedećoj

Fernando AlonsoFernando AlonsoPobjednik Velike nagrade Malezije u Formuli 1, Ferrarijev Španjolac Fernando Alonso, čestitao je svima u svom timu na velikoj pobjedi, ali i ostao realan u pogledu mogućnosti vlastita bolida.

- Nismo bili konkurentni niti ovdje niti u Australiji. Naš je cilj trenutačno uzimati što je više moguće bodova. Danas sam od mogućih 25 uzeo upravo toliko. To je nevjerojatan rezultat za momčad – rekao je 30-godišnji Asturijac, koji je iskoristio dramatičnu utrku u Sepangu, dugo prekinutu zbog kišnog nevremena.

- Zadržali smo smirenost u ekstremnoj situaciji i zbog toga čestitke momčadi. Zaslužili su ljudi u Ferrariju ovaj rezultat. No, treba biti iskren i priznati da se ništa naročito nije promijenilo. U situaciji smo koju ne želimo: borimo se za ulazak u finalni dio kvalifikacijskih treninga i borimo se za bodove umjesto za pobjede.

- Nakon prve dvije utrke rezultat je zadovoljavajući. Kroz nekoliko idućih moramo popraviti puno detalja na bolidu. Vidjet ćemo kako ćemo izgledati u sljedećoj.

Prva iduća utrka, treća u Svjetskom prvenstvu ove godine, trenutačno vodećeg vozača u ukupnom poretku očekuje za tri tjedna u Kini.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika