25.03.2012. / 18:41

Autor: Totalsport

Bivši talijanski odbojkaški reprezentativac preminuo na utakmici

Brzo je prebačen u obližnju bolnicu gdje su liječnici nažalost samo mogli utvrditi da je preminuo, a prve dijagnoze upućuju na srčani udar

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNekadašnji talijanski odbojkaški reprezentativac, 37-godišnji Vigor Bovolenta, preminuo je tijekom utakmice 2. talijanske lige, a liječnici sumnjaju na srčani udar.

Vigor Bovolenta kolabirao je tijekom susreta između njegove momčadi Forli Lube i drugog sastava Macerate. Brzo je prebačen u obližnju bolnicu gdje su liječnici nažalost samo mogli utvrditi da je preminuo, a prve dijagnoze upućuju na srčani udar.

U 21-godišnjoj odbojkaškoj karijeri Bovolenti je odigrao 533 utakmice u talijanskog prvoj ligi, dok je za nacionalnu momčad debitirao 1995. godine kada su “azzurri” osvojili srebro na Europskom prvenstvu. Godinu dana kasnije na Olimpijskim igrama u Atlanti osvojio je srebrno odličje, a od reprezentacije se oprostio na posljednjim Igrama u Pekingu 2008. godine.

Vezane vijesti

Hrvatice se oprostile porazom

Hrvatice se oprostile porazom

I treću su utakmicu na predolimpijskom kvalifikacijskom turniru u turskoj Ankari izgubile hrvatske odbojkašice. Bolja je u četvrtak, opet s 3-0, bila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika