26.03.2012. / 12:29

Autor:Bojana Križić

Anica Martinović Kovač ponovno u vjenčanici

U sklopu Sajma vjenčanja u Herceg Etno selu pored Međugorja održana je gala modna revija vjenčanica, večernjih haljina i odijela. Pihod od prodaje ulaznica doniran je Majčinom selu koje brine o djeci bez roditeljske skrbi, a svoje najnovije kolekcije predstavili su saloni vjenčanica Bsposa, LA PERLA, vjenčanice DRAGA i Paulina SPOSA uz vjenčane bukete Maslina, salon obuće Leonardo, a večernje haljine SHERRI HILL i ANGELS fashion.

Kolekciju svečanih muških odijela VARTEKS Di Caprio, CESAR'S i Micollo nosili su poznati manekeni Voljen Gubeljić, misteri BiH Zlatan Duratović i Dean Radović te mnogi drugi. Voditeljica revije bila je Ivana Delač Đolo. Uz manekene i atraktivne manekenke Tinu Katanić, Aleksandru Grdić, Martinu Čular, Sandru Zadro, Jelenu Denonu i Mateu Kožul ovu humanitarnu modnu reviju nosile su i poznate osobe. Mnoštvo publike u dvorani s veseljem je dočekalo nekadašnju prvu pratilju Miss svijeta Anicu Kovač, voditeljicu OBN-a Maju Mundu te pjevače Ivana Mikulića i Roberta Čolinu koji su nastupili u zabavnom dijelu programa. Iznenađenje za sve posjetitelje bio je spektakularni vatromet iznad Herceg Etno sela u izvedbi Mirnovec pirotehnike.

Fotografije: Casper

Vezane vijesti

Svoj je ljubavni život manekenka komentirala riječima:

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe