26.03.2012. / 14:58

Autor: Nacional.hr

Video, Bare: Porin će dobiti Jelena Rozga

"Severina nema pojma o pjevanju. Ona ima onu ćubu i to je to", rekao je o pjevačici

Goran Bare Goran Bare Goran Bare gostovao je u RTL-ovoj emisiji Exkluziv i iznio oštre primjedbe o kolegama s estrade.

Prvo je prokomentirao Severinu. "Severina nema pojma o pjevanju. Ona ima onu ćubu i to je to. Nije inteligentna, štoviše glupasta je, da izvine ona i njen muž. Primijetili ste kako priča, kakve tekstove ima", rekao je o pjevačici. Dodao je kako bi Severinu rado 'unakazio' u svom talk-showu B strana, koji na televiziji CMC-u kreće od 1. travnja.

Osvrnuo se i na dolazeću diskografsku nagradu Porin. "Ja vam kažem da nećemo osvojiti ni jednog Porina, bit ćemo najveći gubitnici. Dobit će ga neki Nikša Bratoš, svi će dobiti, samo mi ne. Porin će dobiti Jelena Rozga koja ne zna napisati prosto proširenu rečenicu. Ona nije zvijezda. Nju je Huljić umjetno napumpao. Pjeva kao da se teli ovca. Jelena Rozga koja nema mozga dobit će Porin", rekao je Bare, koji je sa svojim bendom Majke za album 'Teške boje' zaradio čak 11 nominacija.

Rock pjevač oduševljen je Mladenom Grdovićem za kojeg je izjavio kako je 'jedan od najinteligentnijih ljudi koje je ikad upoznao'.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

registracija
24/4/10

fiorano, 26.03.12. 16:04

Bareta za premijera!


registracija
26/3/12

FSB, 26.03.12. 22:54

Je to - što? ))) Trebate - Huljić !
On želi da bi Huljić - producent za njega ! ....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika