26.03.2012. / 15:27

Autor: Totalsport

Kostov napustio klupu Levskog

- Levski nije igrao u skladu s mojim očekivanjima i rezultati momčadi nisu odgovarali ciljevima koje sam si postavio kada sam preuzeo poziciju. To je razlog zašto sam odlučio napustiti mjesto glavnog trenera Levskog - objasnio je Kostov

Nikolaj Kostov (Wikipedia)Nikolaj Kostov (Wikipedia)Bugarski nogometni prvoligaš Levski iz Sofije ostao je bez trenera nakon što je Nikolaj Kostov ponudio ostavku na svoju dužnost.

- Levski nije igrao u skladu s mojim očekivanjima i rezultati momčadi nisu odgovarali ciljevima koje sam si postavio kada sam preuzeo poziciju. To je razlog zašto sam odlučio napustiti mjesto glavnog trenera Levskog - objasnio je Kostov svoju odluku.

Uprava trenutno trećeplasirane momčadi bugarskog prvenstva zasad nije komentirala trenerovu odluku, kao ni imenovala njegovog nasljednika.

Kap koja je prelila čašu za odlazak s klupe očito je bio domaći nedjeljni poraz (1-0) od Minyor Pernika, koji je razbijesnio domaće navijače, a nakon kojeg je Levski za vodećim CSKA zaostao tri boda.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika