27.03.2012. / 14:14

Autor: Totalsport

Primeira: Braga preskočila Porto i Benficu

Ova 2-1 pobjeda protiv Academice je bila trinaesta zaredom u prvenstvu za Bragu, a golove su u tom slavlju za domaćina postigli Marcio Mossoro i Rodrigo Lima

Nogometaši BrageNogometaši BrageU ponedjeljak je kompletirano 24. kolo portugalske Primeira lige pobjedom Brage na domaćem travnjaku protiv Academice 2-1. Time je Braga zasjela na prvo mjesto ljestvice.

Ima Braga sada 58 bodova, odnosno, jedan više od drugoplasiranog Porta i dva više od trećeplasirane Benfice. Iduća dva kola bi mogla vjerojatno odgovoriti na pitanje ima li, uistinu, Braga snage za boj s dva portugalska uglednika. Naime, prvo Braga, iduće subote, mora na gostovanje na Luz stadion kod Benfice, a odmah potom pred svojim navijačima igra protiv Porta.

Ova 2-1 pobjeda protiv Academice je bila trinaesta zaredom u prvenstvu za Bragu, a golove su u tom slavlju za domaćina postigli Marcio Mossoro i Rodrigo Lima.

Primeira liga, 24. kolo:

Braga - Academica 2-1 (Mossoro 36, Lima 45 / David Simao 62)

Redoslijed: 1. Braga 58, 2. Porto 57, 3. Benfica 56, 4. Maritimo 45, 5. Sporting 44...

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika