27.03.2012. / 16:25

Autor: NCL Promo

Obrtnici i mali poduzetnici prenesite mobilni broj u HT – uštedite i osigurajte nove korisnike

Prijenosom mobilnog broja u HT mali poduzetnici štede do 50 posto na telekomunikacijskim uslugama i imaju priliku za besplatno oglašavanje putem Google alata

U Hrvatskom Telekomu u tijeku je ponuda kojom obrtnici i mali poslovni korisnici prilikom prijenosa svog mobilnog broja uz povoljnije telekomunikacijske usluge dobivaju i atraktivni paket za učinkovito oglašavanje na internetu.

Uz najpopularniji način oglašavanja na internetu - servisa Google Adwords, paket uključuje i oglašavanje na imeniku Tportala koji bilježi više od deset milijuna prikaza stranica mjesečno, zatim oglašavanje putem HotHot inovativne aplikacije za smartfone te pogodnosti za otvaranje vlastite internetske trgovine (webshopa) na Tportalu.

Korisnicima koji dolaze iz drugih mobilnih mreža, Hrvatski Telekom prelazak tako olakšava na najbolji mogući način nudeći im provjeren alat s kojim će sigurno privući nove korisnike svojih usluga. Naime, internetsko oglašavanje, zbog sve većeg utjecaja tog medija, postaje neizostavni dio uspješnih oglašivačkih kampanja. U Hrvatskoj je, primjerice, ova vrsta oglašavanja u 2010. godini porasla za oko 16 posto. A izvjesno je kako će se rast i dalje nastaviti.

Što točno dobivate prijenosom broja u T-Mobile mrežu?

- 50 posto povoljniju mjesečnu naknadu tijekom 12 mjeseci u poslovnoj EXTRA Biz total tarifi

- neograničene razgovore za 0 kn/min sa svim fiksnim i mobilnim korisnicima Hrvatskog Telekoma (oko 3,5 milijuna brojeva)

- poklon bon u vrijednosti 300 kn za napredno oglašavanje putem inovativne usluge Google Adwordsa

- oglašavanje na imeniku Tportala za 1 kn prva 3 mjeseca, besplatno oglašavanje na popularnoj geolokacijskoj aplikaciji HotHot, te dodatne uštede za otvaranje webshopa na Tportalu

+ vrhunski pametni telefoni

Dodatno su po povoljnim cijenama na raspolaganju i vrlo atraktivni smartfoni: Nokia 300 po cijeni od 98 kn u tarifi EXTRA Biz total S, te Nokia 500 i Nokia 700 po cijeni od samo osam kuna u tarifi EXTRA Biz total XXL. Nokia 500 i Nokia 700 imaju mogućnost slanja, primanja i pregledavanja mailova (s privitcima), do 32 GB memorije, besplatnu GPS navigaciju, orijentacijski senzor (akcelerometar) te zaslon osjetljiv na dodir, dok Nokia 700 ima i mogućnost spajanja te prikazivanja sadržaja na TV prijemniku.

Ovu ponudu, uključujući i promotivne pogodnosti, korisnici mogu ostvariti uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca do 31.ožujka 2012. Više informacija pronađite ovdje.

Vezane vijesti

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

Nakon tri mobilna operatera i jednog virtualnog, Hrvatska će uskoro dobiti još jednu virtualnu mobilnu mrežu. H1 Telekom dobio je od HAKOM-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika