27.03.2012. / 18:45

Autor: Hina

Mancini iz Međugorja: Italija i Hrvatska idu dalje

Trener engleskog premierligaša Manchester Citya i bivši talijanski nogometaš Roberto Mancini rekao je u utorak u poznatom marijanskom svetištu Međugorju, gdje privatno boravi dva dana, da očekuje da će se reprezentacije Hrvatske i Italije plasirati dalje iz skupine C na Europskom nogometnom prvenstvu koje se ove godine igra u Poljskoj i Ukrajini.

ArhivaArhivaTrener engleskog premierligaša Manchester Citya i bivši talijanski nogometaš Roberto Mancini rekao je u utorak u poznatom marijanskom svetištu Međugorju, gdje privatno boravi dva dana, da očekuje da će se reprezentacije Hrvatske i Italije plasirati dalje iz skupine C na Europskom nogometnom prvenstvu koje se ove godine igra u Poljskoj i Ukrajini.

"Italija ima velike izglede proći skupinu, ali vjerujem to i za Hrvatsku. Uvjeren sam da i Hrvatska i Italija mogu proći dalje, iako, nogomet je čudna stvar", rekao je talijanski stručnjak na konferenciji za novinare u Međugorju. Hrvatska i Italija igraju u skupini s aktualnim europskim i svjetskim prvakom Španjolskom i Republikom Irskom. Pri tome je dodao da je najbolji hrvatski nogometaš veznjak Luka Modrić, te da bi člana Tottenhama rado vidio u redovima Manchester Citya.

"Modrić je izvanredan igrač, jedan od najboljih u engleskom prvenstvu, no nije ga jednostavno kupiti jer igra u vrhunskom klubu", rekao je Mancini navodeći da i City ima jednog od najboljih nogometaša, reprezentativca BiH Edina Džeku.

Tijekom jučerašnjeg dana talijanski nogometni stručnjak posjetio je Brdo ukazanja te Obiteljski centar Papa Ivan Pavao II. koji skrbi za djecu bez roditelja.

Roberto Mancini rekao je o Međugorju da je došao u 'posebno mjesto' te da se hodočasnici iz Međugorja vraćaju kao bolji ljudi. Najavio je da će se ponovno vratiti u ovo mjesto u kojemu se prema navodima šestero vidjelaca Gospa ukazuje već trideset godina.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika