28.03.2012. / 12:01

Autor: Totalsport

Di Matteo: Nismo se mogli nadati boljem rezultatu

- Kalou je ušao u momčad nakon dugo vremena, zabio je gol i odigrao je sjajnu utakmicu - rekao je Di Matteo

Igrači ChelseajaIgrači ChelseajaPrivremeni menadžer Chelseaja Robero Di Matteo izrazio je posebno zadovoljstvo učinkom Salomona Kaloua nakon prve četvrtfinalne utakmice nogometne Lige prvaka protiv Benfice u Lisabonu.

Nije ni čudo. Chelsea je slavio 1-0 golom upravo Kaloua iz 75. minute, a Di Matteo je bio taj koji je bjelokošćanskog napadača iznenađujuće postavio u udarnu jedanaestorku iako je imao zdrave Didiera Drogbu i Daniela Sturridgea.

- Kalou je ušao u momčad nakon dugo vremena, zabio je gol i odigrao je sjajnu utakmicu. Mislim da to nije bila kocka, ali opet, ponekad u životu morate malo riskirati - rekao je Di Matteo.

- S obzirom da igramo puno utakmica, bilo je važno izabrati momčad koja ima energije za utakmicu visokog tempa. Imali smo puno prilika za gol, zadržali smo mrežu netaknutom i izgledali smo dobro defenzivno. Na kraju se nismo mogli nadati boljem rezultatu. Oni su imali neke prilike iz prekida i naš je vratar morao reagirati, ali sve su to bili udarci iz daljine - dodao je Chelseajev strateg.

Strijelac jedinog gola na susretu, Salomon Kalou, na kraju je komentirao:

- Ovo je dobar rezultat i gol u gostima je vrlo važan. Naravno da bih želio igrati svaku utakmicu, ali mora se poštivati menadžerov izbor. Večeras mi je dao priliku i ja sam se odužio na travnjaku. Sretan sam zbog gola. Najvažnija stvar je da smo u prednosti i sada moramo biti spremni za sljedeću utakmicu kod kuće.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika