28.03.2012. / 15:57

Autor: Nacional.hr

Bernardić: Želim da Zagreb bude najrazvijeniji grad južno od Beča

"Grad do sad nije znao koje su nekretnine u njegovom vlasništvu, a registrom će se moći bolje upravljati urbanizmom, ali i samim zemljištem", naglasio je Bernardić

Davor BernardićDavor BernardićPredsjednik Gradske skupštine Zagreba, Davor Bernardić iznio je gostujući na Soundset Plavom svoje viđenje budućnosti glavnog grada. Osim što želi učiniti Zagreb još sigurnijim gradom kroz još bolju suradnju s policijom, Bernardić je istaknuo kako će se izraditi središnji registar gradskih nekretnina kako bi se točno znalo kojim zemljištem i nekretninama grad raspolaže.

"Grad do sad nije znao koje su nekretnine u njegovom vlasništvu, a registrom će se moći bolje upravljati urbanizmom, ali i samim zemljištem", naglasio je Bernardić.

Istaknuo je kako mu je cilj da Zagreb postane najrazvijeniji grad južno od Beča.

"Da bi to postao treba nam između 70 i 100 tisuća novih radnih mjesta. To bi značilo da, čak i da zaposlimo sve nezaposlene Zagrepčane, još nam fali 50 tisuća ljudi", rekao je na kraju Bernardić.

Vezane vijesti

Likom Milanović, metodama Bandić

Likom Milanović, metodama Bandić

Ne štedeći riječi hvale na račun politike i mudrog vodstva predsjednika stranke Zorana Milanovića, u utrci za šefa zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika