29.03.2012. / 10:10

Autor: Totalsport

Kiel lako slomio Füchse Berlin

Gummersbach je pred svojim navijačima sa 36-31 bio bolji od Hildesheima, a sa sedam pogodaka je Vedran Zrnić bio drugi klupski strijelac

Igrači Kiela (Reuters)Igrači Kiela (Reuters)U srijedu su odigrane četiri utakmice 26. kola rukometne Bundeslige, a u derbiju je Kiel zadržao status nedodirljivog kluba u njemačkim okvirima, te je sa 36-28 pobijedio drugoplasirani Füchse Berlin.

Kiel je suparnik CO Zagreba u četvrtfinalu Lige prvaka, a da hrvatsku momčad čeka strašno težak posao dokaz je i ova pobjeda. Opet je nezadrživ bio Filip Jicha koji je postigao čak deset pogodaka i bio je apsolutno igrač utakmice. Kada je trebalo, dobio je odličnu pratnju u Momiru Iliću i Marcusu Ahlmu koji su dodali po pet golova. Na drugoj je strani Ivan Ninčević zabio četiri pogotka, dok se Denis Špoljarić nije upisao među strijelce.

Hamburg je nakon ispadanja u Ligi prvaka uspio pobijediti, u gostima Balingen sa 26-21. Dvojica hrvatskih rukometaša, Igor Vori i Domagoj Duvnjak, su upisali po četiri pogotka, dok Blaženko Lacković nije postigao niti jedan.

Gummersbach je pred svojim navijačima sa 36-31 bio bolji od Hildesheima, a sa sedam pogodaka je Vedran Zrnić bio drugi klupski strijelac. Goran Šprem je za taj klub dodao jedan.

Rukometna Bundesliga, 26. kolo:

Kiel - Füchse Berlin 36-28

Balingen - Hamburg 21-26

Gummersbach - Hildesheim 36-31

Bergischer - Göppingen 27-27

Redoslijed: 1. Kiel 50 bodova, 2. Füchse Berlin 42, 3. Flensburg 41, 4. Hamburg 39, 5. RN Löwen 37...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika