30.03.2012. / 14:46

Autor: Totalsport

Phoenix bez Hilla do kraja sezone

Već u petak po američkom vremenu drugi najstariji igrač u ligi obaviti će zahvat, a prema prvim prognozama neće ga biti na parketu minimalno do sredine travnja, a vjerojatno do kraja sezone

Grant Hill (Wikipedia)Grant Hill (Wikipedia)Grant Hill je dva tjedna osjećao bolove u desnom koljenu, a magnetska je rezonanca u srijedu pokazala da iskusni košarkaš NBA momčadi iz Phoenixa mora obaviti manji zahvat zbog kojeg neće igrati najmanje do sredine travnja.

Nakon što je u studenom prošle godine bio podvrgnut artroskopskom zahvatu kojim mu je odstranjen dio hrskavice u istom koljenu, sada je potrebno obaviti sličnu operaciju kako bi se odstranio odlomljeni dio mensikusa desnog koljena.

Već u petak po američkom vremenu drugi najstariji igrač u ligi obaviti će zahvat, a prema prvim prognozama neće ga biti na parketu minimalno do sredine travnja, a vjerojatno do kraja sezone. U jednu ruku povratak ovisi i o tome mogu li Sunsi izboriti doigravanje jer im pozicije među osam u Zapadnoj konferenciji trenutno izmiču za dvije pobjede.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika