30.03.2012. / 16:24

Autor: Anamarija Kronast

Vikend za mamu i bebu uz poznate Hrvatice

Najveća hrvatska drogerija KOZMO danas je predstavila novu akciju VIKEND ZA MAMU I BEBU. Mlade mame Iva Balaban, Ana Begić i Mirna Maras kao ambasadorice akcije darivale su štićenice Doma Savica Šanci

Ambasadrorice akcije sa štićenicama domaAmbasadrorice akcije sa štićenicama domaHrvatska drogerija KOZMO predstavlja akciju VIKEND ZA MAMU I BEBU. 2012. godina u KOZMU će biti u znaku trudnica, majki i djece, posebnim akcijama i savjetima KOZMO će olakšati i uljepšati dane majčinstva.

“Akcijom VIKEND ZA MAMU I BEBU naglasak stavljamo na potrebe žena i djece u danima majčinstva i prvim godinama djetinjstva. Upravo je njima posebno prilagođen široki asortiman i velikim pogodnostima trudnice i majke pronaći će sve za sebe i djecu. Drogerija KOZMO ovom akcijom daruje i naše mlade majke iz Doma Savica Šanci koje ćemo opremiti kako bi zadovoljili njihove svakodnevne potrebe.” – izjavila je Ana Barać iz drogerije KOZMO.

Drogerija KOZMO, osim svojim bogatim širokim asortimanom i posebnim pogodnostima, svim budućim mamama ali i onim s malim bebama i djecom, želi pomoći korisnim savjetima stručnjaka kao i iskustvom drugih mama. Osim savjeta patronažne sestre Irene Ban, danas smo čuli i savjete mladih mama Ive Balaban, Ane Begić, i Mirne Maras. “Počašćena sam da mogu sudjelovati u ovoj hvale vrijednoj akciji. I sama kao majka troje djece znam koliko nam je svega potrebno za zdravo i bezbrižno podizanje naše djece. Sve to iziskuje poveća primanja koja na žalost mnoge mame nemaju. Stoga veliko hvala Kozmu. Htjela bi dodati da bez obzira kakve mogućnosti mame imaju, odnosno nemaju najbitnije je da njihova djeca dobiju golemu količinu ljubavi, jer u konačnici samo je to važno. To pamtimo, to nas oblikuje i tada nam djeca spremno mogu ući u svijet odraslih.” – izjavila je mama troje mališana Iva Balaban.

Akcija VIKEND ZA MAMU I BEBU ima i humanitarni karakter pa su tako drogerija KOZMO i ambasadorice akcije potrepštinama iz svog asortimana opremili Dom Savica Šanci koji zbrinjava mlade majke ugroženog socijalnog statusa i samohrane majke kojima je potrebna pomoć.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika