31.03.2012. / 20:09

Autor: Hina

Remi Cityja, poraz Arsenala

Sunderland je do 85. minute vodio sa 3-1 protiv Manchester Cityja, ali ipak nije uspio doći do pobjede. Primili su dva gola u dvije minute. Remi Cityju u završnici utakmice donijeli su svojim pogocima Balotelli (85) i Kolarov (86)

ArhivaArhivaU 31. kolu engleske Premier lige Queens Park Rangers, Wigan i Bolton upisali su važne pobjede u borbi za opstanak, dok je Manchester City jedva izvukao remi protiv Sunderlanda, bilo je 3-3. To znači da vodeći Manchester United, koji u ponedjeljak gostuje kod Blackburna, može pobjeći Cityju na pet bodova prednosti.

Sunderland je do 85. minute vodio sa 3-1 protiv Manchester Cityja, ali ipak nije uspio doći do pobjede. Primili su dva gola u dvije minute. Remi Cityju u završnici utakmice donijeli su svojim pogocima Balotelli (85) i Kolarov (86).

Bolton je ostvario važnu pobjedu u borbi za ostanak, svladavši u gostima Wolverhampton sa 3-2, a Klasnić je za Bolton igrao do 70. minute. Pogotke za Bolton zabili su Martin Petrov (63-11m), Marcos Alonso (80) i Kevin Davies (84), dok su strijelci za Wolverhampton bili Kightly (53) i Jarvis (88).

Nikica Jelavić igrao je do 87. minute za Everton, koji je svladao West Bromwich sa 2-0.

U borbi za mjesta koje vode u Ligu prvaka Chelsea je u gostima pobijedio Aston Villu sa 4-2, dok je Arsenal izgubio od Queens Park Rangersa sa 1-2.

Chelsea je vodio 2-0 protiv Aston Ville golovima Sturridgea (9) i Ivanovića (51), da bi Villa poravnala preko Collinsa (77) i Lichaja (80). Ipak, u završnici susreta Ivanović (83) i Torres (90+2) zabijaju za pobjedu Chelseaja.

Queens Park Rangers je pobijedio Arsenal sa 2-1, a strijelci za domaćine bili su Taarabt (22) i Sa. Diakite (66), dok je pogodak za Arsenal zabio Walcott (37).

U nedjelju igraju Newcastle - Liverpool, te Tottenham - Swansea, a u ponedjeljak je na rasporedu utakmica Blackburn - Manchester United.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika