01.04.2012. / 11:28

Autor: Naciona List

Jutrošnja vijest o izvanzemaljcima potvrdila Lošine teorije

Umirovljeni hrvatski admiral podsjetio je da je sve do jutrošnje vijesti u ruskim medijima bio jedini čovjek na svijetu koji je pisao o njihovoj izvanzemaljskoj pozadini, i to u svojoj čuvenoj knjizi "Gospodari kaosa", u kojoj je predvidio da će Treći svjetski rat započeti u Rijeci, gdje, slučajno ili ne, proizvode 'brodove'

Lošo na konferenciji za novinstvo;Photo: Davor Puklavec/PIXSELL Lošo na konferenciji za novinstvo;Photo: Davor Puklavec/PIXSELL Davor Domazet Lošo održao je danas izvanrednu konferenciju za novinstvo, nakon što je jutros u nekoliko ruskih državnih medija pročitao vijest da iza Amnesty Internationala, koji je prije mjesec dana pozvao hrvatska nadležna tijela da se istraži i njegova uloga u zločinima počinjenim u Medačkom džepu, stoje izvanzemaljci. Na konferenciji za novinstvo vidno konsternirani Lošo poručio je kako je sad 'evidentno da se radi o intergalaktičkoj masonskoj loži' koja ga je sve vrijeme putem bezočnih optužbi 'pokušavala spriječiti da objavljuje istinu o zlu što će se uskoro sručiti na Planetu Zemlju'. Umirovljeni hrvatski admiral podsjetio je da je sve do jutrošnje vijesti u ruskim medijima bio jedini čovjek na svijetu koji je pisao o njihovoj izvanzemaljskoj pozadini, i to u svojoj čuvenoj knjizi "Gospodari kaosa", u kojoj je predvidio da će Treći svjetski rat započeti u Rijeci, gdje, slučajno ili ne, proizvode 'brodove'.

Lošo je iskoristio priliku da prisutnim novinarima otkrije i nove dokaze koji podupiru njegovu tvrdnju da se radi o izvanzemaljskoj zajednici. "Nakon višetjednog proučavanja drevnih sumerskih napisa, došao sam do dokaza koji povezuje ovu postmodernu masonsku ložu s izvanzemaljskim arhitektima drevnih civilizacija, koji su gradili piramide po Egiptu, Južnoj Americi i Bosni, a s ciljem da unište nezavisne plemenske zajednice i uvedu nadnacionalno totalitarno poređenje, u kojem će vladati matrijarhat žena-reptila. Radi se o iznimno vrijednom dokazu, koji je promaknuo i čuvenom Erichu von Danikenu", kazao je vidno uzbuđeni Lošo, i potom konačno obznanio svoje uzbudljivo otkriće.

"Kad se naziv ove institucije - Transparency International - čita unatraške, dođemo do Lano-itan-retni ytsen-ma, što su riječi nepoznate bilo kojem zemaljskom jeziku, pa nema drugog objašnjenja osim da se radi o jeziku izvanzemaljskog podrijetla", poručio je Lošo, dodajući kako se već potvrđuju njegove zloslutne najave o skoroj apokalipsi.

Jutros je, kaže, u nekoj stranoj štampi pročitao i da je Lionel Messi 'izvanzemaljac'.

Na kraju konferencije, novinari Naciona lista zamolili su Lošu da usputno komentira brutalne ratne zločine u Medačkom džepu, za koje ga se gdjekad proziva.

"Izvanzemaljci nas napadaju, a vi mene jebete oko Medačkog džepa!", poručio je Lošo.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
2/4/10

Njofra, 01.04.12. 12:12

A kada se Davor Domazet Lošo čita unatrag dobije se Ošol - Temaz -Odrov - Ad što znači travanjnjnjnj ili na intergalaktičkom aprilililili.
Zajeb je što je dotični zaista tak puko da ovo i ne zvuči tak jako travanjnjnjski ;-).


registracija
27/12/06

Skipp, 01.04.12. 13:18

Njofra - supotpisujem :-)


registracija
1/4/12

MOLOTOVosobno, 01.04.12. 13:30

Nitko da pita a što su ovi tražili u hrvatskom Medačkom džepu, pa nisu naši bili u Niš i okolo Niš...


registracija
26/2/12

Hercegovac, 01.04.12. 14:27

A u glasu pedofila pise da svi hdz-ovci vole da ih pop dira !


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 01.04.12. 16:43

Britanska Kraljica pripada toj grupi Reptila...u Novom Meksiku postoji jedan cijeli Grad ukopan u Zemlji u kojem boravi jako puno VANZEMALJACA--pretpostavlja s eda ih je vec oko 10.000 medju nama, vecina vodecih POLITICARA u svijetu pripadaju toj Grupi VANZEMALJACA::::


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 01.04.12. 16:55

Vanzemaljci hoce reduzirati Stanovnistvo sa sadasnjih 7 milijardi na 500 milijona.......bude dozivili udare ....zato se IRAN pusta da napravi Nuklearne rakete pa ce IZRAEL napasti IRAN a fakat IRAN ce uzvratiti po svim mogucim ciljevima i drzavama svijeta a to ce biti izgovor za DECIMIRANJE koje su ONI isplanirali...he.he.he


registracija
8/7/09

bankar, 01.04.12. 17:34

bravo čovjek treba u ludaru prije suđenja da ga bar pokušaju malo liječiti mada mislim da tu nema spasa


registracija
26/2/12

Hercegovac, 01.04.12. 18:00

Drugarica vernica vlaisavljevic je vanzemaljac a drug sova samo udbas !


registracija
13/10/09

branimir, 01.04.12. 19:06

Jadan vam je ovaj članak. Davor Domazet Lošo je i bit će i dalje čovjek znanja.


registracija
24/3/10

bagsy, 01.04.12. 19:31

Bolje bi pristajao posjet drugarice jace plitvicama dan nakon godišnjice,to je definitivno bolja šala.


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.04.12. 20:58

Lošo je doktor za jednog Stipetića ili Špegelja! Razlika je između njih u tomu, što je Lošo odbacio Mesića, Boljkovca, Manolića i ostalu udbašku gamad te petokraku a prihvatio Tuđmana, Domovinski rat i šahovnicu. Nije htio sudjelovati u haškom pakovanju civilnom i vojnom vodstvu DR-a, a to glavni igrači ne opraštaju. Oni to nagrade optužnicom za ratni zločin.
U vrijeme Oluje, Stipetić i Gotovina su bili u istoj poziciji. Stipetića današnji ministar branitelja, Srbin Fred, pokušava nominirati za Junaka DR-a a Gotovina čeka potvrdu 24 godine zatvora.

Nacional je medij u tuđinskom vlasništvu, u kojem na žalost radi domaća bagra. Suučesnici su u politici pakovanja Hrvatima i budućnost će biti prema njima milosrdna, baš kao i prema Feralu. Strpljenja samo...

Odavno ne čitam ništa ispod naslova! No, svejedno ću jednog dana, s užitkom ispit buteljku kakvog slavonskog vina, kada saslušam priopćenje da se redakcija Nacionala gasi. Biti će mi užitak zamišljati smrznute face novinara s ovog smeća od portala, kada im postane jasno da je burza mjesto gdje i uprknućaši mogu završiti.

Živjeli dupelisci!


registracija
26/1/08

Rampa, 01.04.12. 21:22

@Zvonko

Lošo prihvatio Tuđmana i to kao treba biti pozitivno?
Bljak!!

Gotovinu je, kao i sve naše generale, u Hag otpremila stranka tvog dragog i poštovanog Tuđmana!

Izrodi HDZ-ovski!

P.S. Loši ne preporučujem nikakav psihijatrijski tretman!
Prekasno je, treba ga direkno i hitno u ludnicu i što češće u ludačku košulju!!


registracija
9/11/09

superhik, 01.04.12. 21:42

Pa mogli ste naci nekog inteligentnijeg novinara da napise prvo-aprilsku sprdacinu.
Nekad su ljudi bili skolovani pa su znali napisati uvjerljivi clanak a danas su spali na ovakve polu-retardirane bljuvotine.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 01.04.12. 22:06

cudi me kako nijedan JNA oficir nije u Haagu.....


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.04.12. 22:54

Rampa,
ne možeš tako pojednostavljeno promatrati stvari koje su izuzetno komplicirane. Uniformni pristup, kakav imaš, po kojemu, sve što ima imalo veze s HDZ-om je ne prihvatljivo, dok s druge strane, sve što ima veze s nekom drugom strankom je prihvatljivo.

Ja Tuđmana promatram kao prvog demokratski izabranog predsjednika samostalne i suverene Hrvatske, koji je bio na čelu zemlje u trenucima sudbonosnih odluka, rata i poraća. Ne promatram ga kao HDZ-ovca jer je on na udaru Haaga, medija, razno-raznih civilnih udruga i ostale bratije, kao predsjednik RH a ne predsjednik HDZ-a. A to nije mala razlika.

Ako se tebi netko osobno ne sviđa, ne bi trebalo značiti da prihvaćaš a priori i napad na instituciju koje je u jednom periodu bio dijelom. Iz toga slijedom, ja osobno ne mogu smisliti jednog Šeksa, ali s druge strane, moram stati u obranu kada ga Amnesty pokušava optužiti po nekoj fantomskoj zapovjednoj odgovornosti kao šefa kriznog stožera za istočnu Slavoniju, za ratni zločin. Istom analogijom treba promatrati i Lošu. On nije bio admiral svoje privatne vojske, nego vojske sviju nas.


registracija
11/10/10

agaSovulj, 01.04.12. 23:30

Zvonko, a da li recimo Tita promatrate kao što promatrate Tuđmana, koji je isto tako bio na čelu zemlje u trenucima sudbonosnih odluka, rata i poraća?


registracija
26/2/12

Hercegovac, 02.04.12. 00:27

Zvonko daj molim te objasni zasto je tudjman postavio udbasku garnituru u sam vrh vlasti " slobodne" hrvatske?
...vidim nabrajas ih....i " ne volis" ih .kao ...vise......
I daj kad vec o tudjmanu govorimo ; nije li taj jnakpjpesnikkatolik , na prevaru postao glavni bandit adz-a ?
....sto ti nazivas " demokratskim izborom " ....


registracija
10/2/12

Hazu, 02.04.12. 18:37

Demokratski izbor je taj da se ti zoveš ercegovac,h.... ti .....


registracija
10/2/12

Hazu, 02.04.12. 18:37

Demokratski izbor je taj da se ti zoveš ercegovac,h.... ti .....


registracija
30/12/08

csiki, 02.04.12. 20:29

U ratu sve zlocine sa strane hrvata ucinili "vanzemaljci" to su vec neki dokazali. Predlazem da RH umesto zatvora grade bolnice jer ko podrzava te teze i ko poveruje treba obezbedit adekvantnu njegu. Nemojte se dicit sa vasim generalima istina prije rata prodavali pize ili bili na skolovanju u legiji stranaca istina ovako bar neko govori i strani jezik


registracija
2/6/11

stereo, 05.04.12. 10:37

Boga mi ovaj mi stvarno izgleda jako lošo a bogami niti Zvoni nije najbolje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.