02.04.2012. / 12:30

Autor: Nacional.hr

Na Vip LTE mreži besplatno surfanje do kraja lipnja

Vipnet i Ericsson Nikola Tesla prije nekoliko dana pustili su u rad prvu LTE mrežu u Hrvatskoj. LTE tehnologija donosi i do deset puta veće brzine za prijenos podataka

Mario Cvitković (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)Mario Cvitković (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)Vipnet je objavio kako, nakon pokretanja LTE mreže, korisnici mogu do kraja lipnja besplatno surfati na toj mreži, a dostupne su i nove podatkovne tarife i uređaji za mrežu četvrte generacije.

Tarifa Vip mobilni internet LTE M uključuje 20 GB za 300 kuna mjesečne naknade, a Vip mobilni internet LTE L 40 GB za 600 kuna mjesečne naknade. U Vip centrima u Zagrebu u prodaji je novi LTE USB stick po cijeni od 499 kuna uz tarifu Vip mobilni internet LTE L, s ugovorom na 24 mjeseca. Vip LTE mreža je u radu ili pred samim puštanjem u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

Vipnet i Ericsson Nikola Tesla prije nekoliko dana pustili su u rad prvu LTE mrežu u Hrvatskoj. LTE tehnologija donosi i do deset puta veće brzine za prijenos podataka.

"Tehnologija najnovije generacije korisnicima prvenstveno donosi bolji doživljaj u korištenju Vip podatkovnih usluga, uz višestruko veće brzine i kvalitetu prijenosa podataka te mogućnosti za brojne multimedijske servise i korištenje zahtjevnih aplikacija na zaslonima mobilnih uređaja. Vipnet kao lider u bežičnom broadband na telekom tržištu i dalje će ponudom uređaja i tarifa nastaviti pratiti očekivanja korisnika", rekao je Mario Cvitković, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika