03.04.2012. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Martina Vrbos: Život u izolaciji izvukao je ono najgore u ljudima

Vidno mršavija, tamne puti i svijetle kose, 28-godišnja glazbenica vratila se s Kostarike gdje je provela 40 dana sudjelujući u reality showu "Survivor"; za Extru otkriva što joj je najteže palo tijekom sudjelovanja u showu te što je prvo napravila kad se vratila u Hrvatsku

“Prije nego su me pozvali u 'Survivor' imala sam dosta negativan stav o reality showovima, no organizatori su me ipak uvjerili da je ovo nešto potpuno drugačije i nije mi žao zbog toga. Sudjelovanje u ovakvom projektu veliko mi je životno iskustvo”, kaže Martina Vrbos“Prije nego su me pozvali u 'Survivor' imala sam dosta negativan stav o reality showovima, no organizatori su me ipak uvjerili da je ovo nešto potpuno drugačije i nije mi žao zbog toga. Sudjelovanje u ovakvom projektu veliko mi je životno iskustvo”, kaže Martina Vrbos“Kad sam se vratila s Kostarike, najprije sam se toliko najela da sam nakon toga skoro pala u nesvijest. Potom sam sa svojim prijateljem Jurjem Zigmanom tulumarila po zagrebačkim klubovima i našla se sa svim dragim ljudima koje nisam vidjela dok sam bila u izolaciji”, kaže pjevačica Martina Vrbos. Tamne puti, svijetle kose i vidno mršavija, 28-godišnja riječka glazbenica nedavno se vratila s Kostarike gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor". Tamo je provela četrdeset dana živeći u divljini, okružena svakojakim insektima i životinjama koje je do tada viđala samo na TV-u, hraneći se rižom i vlastitim ulovima.

“Prije nego su me pozvali u 'Survivor' imala sam dosta negativan stav o reality showovima, no organizatori su me ipak uvjerili da je ovo nešto potpuno drugačije i nije mi žao zbog toga. Sudjelovanje u ovakvom projektu veliko mi je životno iskustvo”, kaže Martina Vrbos. Mislila je, dodaje, kako nije ni fizički ni mentalno spremna za život u takvim uvjetima pa je zapravo željela testirati samu sebe. “Iako sam izgubila trinaest kilograma, iznenađujuće dobro sam podnosila glad. To je vjerojatno zbog toga što sam pola života provela na različitim dijetama, a i u Kostariku sam došla dobro pofutrana”, otkriva glazbenica koja se najviše hranila kokosom, zbog čega ga ne želi nikada više niti okusiti. Najteže od svega u Kostariki bilo joj je, kaže, spavanje noću na otvorenom.roblem su s vremena na vrijeme bili i međuljudski odnosi jer takvi životni uvjeti, kaže Martina Vrbos, izvlače na površinu ono najgore u ljudima. “Događale su se male svađe među ekipom, ali ipak tome ne bih pridavala prevelik značaj. Neki sudionici su imali problem jer nisu shvaćali da je bit u tome da se igra za pleme, a ne za sebe”, otkriva Martina.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika