02.04.2012. / 18:49

Autor: Hina

Optuženi za smrt Pukanića u Srbiji pušten iz zatvora

Pretpostavlja se da je sudsko vijeće posebnog odjela višeg suda u Beogradu dopustilo Kuzmanoviću braniti sa slobode nakon što je upisana hipoteka na nekretninu koju je on u nekoliko posljednjih ročišta, tražeći puštanje iz pritvora, ponudio kao jamstvo

ArhivaArhivaMilenko Kuzmanović, jedan od trojice protiv kojih se u Beogradu vodi sudski postupak za ubojstvo suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića i njegova suradnika Nike Franjića, pušten je iz pritvora, potvrdila je u ponedjeljak glasnogovrnica uprave za izvršenje kaznenih sankcija srbijanskog ministarstva pravosuđa Zorana Vučićević.

Osim što je za Hinu potvrdila da je Kuzmanović pušten braniti se sa slobode, Vučićević je objasnila kako ne može reći ništa o detaljima vezanim uz njegovo oslobađanje iz pritvora.

Pretpostavlja se da je sudsko vijeće posebnog odjela višeg suda u Beogradu dopustilo Kuzmanoviću braniti sa slobode nakon što je upisana hipoteka na nekretninu koju je on u nekoliko posljednjih ročišta, tražeći puštanje iz pritvora, ponudio kao jamstvo.

Milenka Kuzmanovića, skupa sa Sretenom Jocićem i Željko Milovanovićem, u Srbiji se tereti za kaznena djela zločinačkog udruživanja i teškog ubojstva.

Optuženi su da su za novčanu nagradu, ne manju od 1,5 milijuna eura, nakon duljeg praćenja Pukanića u listopadu 2008. pripremili eksplozivnu napravu kojom su ubijeni Pukanić i Franjić.

Sudski postupak protiv njih trojice, kao beogradskog djela skupine optužene u Beogradu i u Zagrebu za ubojstvo Pukanića i Franjića, započeo je 20. travnja 2010. godine.

Kuzmanović je u pritvoru beogradskog Okružnog zatvora boravio od kako je uhićen potkraj svibnja 2009. godine.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
30/12/08

csiki, 02.04.12. 22:27

Cacic je ubio dvoje madjara pa je na slobodi jos je i clan vlade jaoooooj


registracija
24/11/10

aabar, 03.04.12. 13:03

csiki,kretenu jedan,sigurno voziš,sigurno ti netko od familije vozi,e pa desilo se i tebi tako nešto ako boga ima pa da vidiš i osjetiš što znači tuđoj tragediji se naslađivati..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika