03.04.2012. / 14:22

Autor: Nacional.hr

Hakeri srušili stranicu Ministarstva vanjskih poslova

Nakon otprilike 3 sata nedostupnosti, web stranica je ponovno vraćena u funkciju.

ScreenshotScreenshotHakerska grupa Teampoison srušila je web stranice Ministarstva vanjskih i europskih poslova te ih učinila nedostupnima.

Svoj su postupak najavili na Twitteru istaknuvši kako je glavni razlog za napad na stranice hrvatskog ministarstva činjenica da je Hrvatska članica NATO-a koji je predvodio intervenciju Zapada u Libiji.

"Podijeliti zemlju u trenutku kada se sprema pravi ustanak samo kako biste izgradili vojne baze i ukrali zemljine prirodne resurse je krivo. Niste trebali biti u Libiji i ne trebamo vas u Siriji! Prikrivate ubojstva nevinih ljudi u ime demokracije, a tvrtke poput BAE Systems i BP Oil profitiraju od krvi koju prolijevaju vaše ruke. Širite propagandu kroz medijsku mašineriju Ruperta Murdocha kako biste dobili podršku za te genocide. Mase su dopustile da ih zatupe mediji. Predugo smo podupirali NATO-v terorizam protiv zemalja koje se ne slažu s njihovim interesima. Svi smo mi sudionici u ubojstvima nevinih. Vrijeme je da se suprotstavimo!", stoji u poruci ostavljenoj na web stranicama ministarstva.

Nakon otprilike 3 sata nedostupnosti, web stranica je ponovno vraćena u funkciju.

Vezane vijesti

Hakeri napali britansko ministarstvo unutarnjih poslova

Hakeri napali britansko ministarstvo unutarnjih poslova

Britansko ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je u subotu navečer da istražuje informacije o cyber napadu skupine Anonymous na njihovu internet… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika