04.04.2012. / 12:24

Autor: Totalsport

Pato izgubljen za sezonu?

Već se dvije godine muči s istom ozljedom - rekao je Allegri

Alexandre Pato (Reuters)Alexandre Pato (Reuters)Brazilski nogometaš Alexandre Pato, član talijanskog Milana, ponovno se ozlijedio i za njega je ova sezona možda završena.

Mladi 22-godišni napadač "rossonera" vratio se u momčad neposredno prije uzvratne utakmice četvrtine finala Lige prvaka protiv Barcelone (poraz 3-1), a u njemu je zaigrao svega 14 minuta prije nego li je šepajući napustio travnjak zbog novih-starih bolova u bedrenom mišiću.

Još uvijek nije poznat koliko će ovoga puta Pato izostati zbog iste ozljede koju je liječio u Sjedinjenim Američkim Državama, a trener Massimiliano Allegri boji se da bi za njega ovo mogao biti kraj sezone.

- Ponovno je osjetio bol u bedrenom mišiću. Medicinsko osoblje tek treba napraviti detaljne pretrage, a prema prvim informacijama nije dobro. Već se dvije godine muči s istom ozljedom - rekao je Allegri.

Pato je ove sezone upisao svega 16 nastupa za Milan u svim natjecanjima zbog spomenutih problema s bedrenim mišićem.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika