04.04.2012. / 16:26

Autor: Nacional.hr

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

"Zoran Milanović se predstavlja kao tipus koji je ono s ceste pa on govori kao što govore mladi iako je mator! Uglavnom, ne sviđa mi se tipus", odgovorio je

Goran BareGoran BarePoznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata 'Antenaplugged: Porin Acoustic' koji će se održati 12. travnja, a na kojem će mu se pridružiti Neno Belan i Gustafi.

"Gustafi su meni simpatični i ništa više! Ja sam rekao ovom pjevaču iz Gustafa, lako ti je napravit pjesmu kad svaka riječ završava na a, torna, proša, bija, peca, kupa, pa opet proša pa štija mala, tako dalje", kazao je. Neno Belan mu je 'puno bolji od Gustafa zato što čovjek bolje pjesme radi'. Dodajmo kako će u sklopu Antenaplugged: Porin Acoustic dobitnici Porina u rock kategoriji u intimnom okruženju kluba SAX izvoditi akustične verzije svojih najvećih hitova.

Ovom prilikom ispričao se svojoj kolegici s estrade Jeleni Rozgi. "Ja Jelenu Rozgu obožavam! I eto ja ne serem po njoj. Obožavam je! Naročito onu njenu pjesmu Bižuterija", rekao je i čak zapjevao hit bivše pjevačice Magazina.

Podsjetimo kako je prije dva dana u istom showu gostovao Davor Gobac i na pitanje što misli o Baretu izjavio kako mu se 'ne sviđa što toliko s..e okolo po drugima'.

Bare je ponovio kako se ne nada novom Porinu."Dobit će ga Žare za spot. To sam već proživio. Godine 1997. sam bio nominiran u sedam kategorija i nisam dobio ni jedan. Dobio je Gonzo za spot. Dobio sam ja to pa sam ga bacio! Društvance je bilo kod mene i jedan mladić koji je dobio puno Porina se počeo folirat. Rekao je mom prijatelju Marku Križanu, kad ti dobiješ Porina, e onda mi se javi. Onda mi je puko film pa sam ja uzeo svog Porina i šiknio ga kroz balkon", izjavio je.

Voditeljica Barbara Kolar upitala ga je što misli o premijeru Zoranu Milanoviću i podsjetila ga na njegovu izjavu kako je Jadranka Kosor tuka. "Ako je ona tuka onda je on recimo ćuran. Svi su oni iz iste porodice peradi! Zoran Milanović se predstavlja kao tipus koji je ono s ceste pa on govori kao što govore mladi iako je mator! Uglavnom, ne sviđa mi se tipus. Upoznao sam ga i gledao sam kroz njega. Mislim, toliko je proziran da sam gledao kroz njega. Mrzim folere", odgovorio je.

Vezane vijesti

Zajednički koncert Olivera Dragojevića & Hari Rončevića

Zajednički koncert Olivera Dragojevića & Hari Rončevića

Sve je spremno za nadolazeći spektakl u Areni Varaždin, zajednički koncert Olivera Dragojevića & Hari Rončevića koji će se održati ovu subotu,… Više

Komentari

registracija
10/2/12

Hazu, 04.04.12. 17:01

Budaletina drogirana,a ona opet posebna priča


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 04.04.12. 17:11

Sve ovo je vrlo bezukusno i bez ikakvog vrijednog sadrzaja. Ali moguce da je u hrvatskoj ''stvarnosti'' bilo sto naprednije i zdravije za sada jednostavno nemoguce. A ljudi ce uvijek imati potrebu da ih netko razonodi i zabavlja tako da i ovakav bezukus u odredenom okruzenju postaje lako prihvacen.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika