04.04.2012. / 17:32

Autor: Hina , Nacional.hr

Kujundžić:

Kosor bi trebala dati ostavku

"Nakon današnjeg debakla i sramote koju su doživjeli vjerujem da će predsjednica Kosor i njezini najbliži suradnici crvenog lica i posramljeni dati ostavke i time prestati nanositi štetu ugledu HDZ-a", kazao je Kujundžić

Photo: Antonio Bronić/PIXSELL Photo: Antonio Bronić/PIXSELL Kandidat za predsjednika HDZ-a Milan Kujundžić rekao je da bi, nakon današnje odluke Predsjedništva HDZ-a da se izbori koji će biti završeni 20. svibnja provedu po postojećim pravilima, predsjednica stranke Jadranka Kosor i njezini najbliži suradnici trebali dati ostavku.

"Nakon današnjeg debakla i sramote koju su doživjeli vjerujem da će predsjednica Kosor i njezini najbliži suradnici crvenog lica i posramljeni dati ostavke i time prestati nanositi štetu ugledu HDZ-a", kazao je Kujundžić Hini.

Istaknuo je da će 20. svibnja doći drugi koji će znati demokratizirati HDZ, vratiti njegovu snagu, ugled i nacionalni ponos te matičnu demokratsku stranku hrvatskog naroda dovesti na mjesto koje je imala tj. na mjesto stranke koja će znati pobijediti na lokalnim, predsjedničkim i parlamentarnim izborima a iznad svega koja će znati izvući hrvatski narod iz dužničkog ropstva te pokrenuti gospodarstvo i riješiti problem nezaposlenosti i zauvijek ukinuti siromaštvo hrvatskog čovjeka.

Kujundžić ističe da je bilo nečuveno i nezapamćeno da je netko došao na ideju usred izborne procedure mijenjati pravila igre "to nikada u demokraciji nije viđeno", ocijenio je. Time je zapravo, smatra Kujundžić, Kosor pokazala da ne poznaje demokraciju ili je htjela uvrijediti članove HDZ-a, članove predsjedništva i hrvatski narod misleći da smo, kako je rekao mi svi glupi.

Podsjetio je da je 23. siječnja 2012. prije početka izborne kampanje poslao pismo predsjednici Kosor i glavnom tajniku Branku Bačiću u kojem ih je zamolio da ga proslijede Predsjedništvu HDZ-a i Nacionalnom vijeću i time započnu promjenu Statuta tj. primjenu izbornog modela po načelu jedan član jedan glas. Dodao je da su oni to pismo zatajili te ga nisu poslali niti Predsjedništvu ni Nacionalnom vijeću.

"Sada kad vide da gube oni bi u svojim igrama mijenjali pravila što nema nigdje u svijetu" kazao je Kujundžić.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 04.04.12. 19:14

Kujudžiću,onaj tko je hrvatski narod doveo do siromaštva pljačkom,nemoralom i kriminalom,nemože taj isti narod izvesti iz siromaštva ! Nikakva demokratizacija HDZ-a nemože ispraviti sve ono što ste uradili ovoj zemlji svojom pohlepom,glupošću i bahatošću.Nije samo Šeks i Kosor ovakvi kakvi jesu.Svi u HDZ-u ste obična oportunistička gamad.Sve ste vidjeli šta i kako se radi, no ni 20 godina takvoga maćehinskog odnosa prema krvavo stečenoj slobodi i svojoj državi,nije bilo dovoljno da prestanete i ne dozvolite da se to uništavanje događa.I sada obećajete demokratizaciju ! Čega Kujundžiću? Sve je u HDZ-u trulo do same srži.Vi samo želite revitalizirati i restrukturirati svoje redove,a da bi se bacili ponovo svom snagom na preostala dobra koja još nisu razgrabljena.Vi poštivate svojega(na žalost i našega)vođu Tuđmana a njegova doktrina za Hrvatsku je jasna; 200 bogatih obitelji će baštiniti bogatstvo Hrvatske dok će ostali raditi za njih.Dakle,sve je jasno.Otimačina vam je u habitusu stranačkog bića.Nije problem u kapitalizmu nego u prekonoćnom kapitalizmu.A da bi to preko noći i ostvarili,morate i dalje krasti,otimati i širiti nemoral.Došao ti na vlast (na čelo stranke)ili bilo koji od vas iz redova HDZ-a.Vi ste propast Hrvatske države.SDP ima šansu napraviti suprotno ili slično kao i vi,no neće ništa bolje proći ukoliko ne poluče drugačije i druge modele od HDZ-a.Dogorjelo je svima vama a narod vam visi nad glavom kao Damaklov mač.Još samo da počme sjeći.A nadam se da uskoro i hoće.


registracija
30/12/10

putusvemir, 04.04.12. 21:04

Fluid, obožavam te. Ovo što si napisao je najjasnija je istina. Bravo!


registracija
28/4/10

Zvonko, 04.04.12. 21:29

Sreća za nas pa imamo SDP i HNS. Nada je tu, samo treba imati strpljenja i gastala!

No, prema njima, do blagostanja se dolazi samo preko Beograda i nove bratske zajednice. Zamisli, he he, oni se zabunom sjete Ivekovićevog Kajmačkalana!

Bilo bi zanimljivo vidjeti hoće li vlada biti pokrovitelj Ravnogorskog derneka, kad već odbija Bleiburški, ispijanja prepečenice, vrtnje prasića i naganjanja zmija ustaških. Kad može Pantovčak pokrivati četnički ustanak u Srbu, može i Milanče onaj Ravnogorski!

Zašto nam je trebalo 888 godina? Čekao se otac domovine, Slobodan Milošević! On ju je vaskrsnuo ali ju hrvatski komunisti sahranjuju!


registracija
2/6/11

stereo, 05.04.12. 07:14

@fluid, potpisujem sve što si napisao uz jednu malu degresiju koliko smo i 'sami' krivi da doživimo to od onih u koje je narod 'vjerovao'.


registracija
24/2/12

leonarda, 05.04.12. 08:59

jedno je što bi kosor trebala a drugo što ona radi....to dvoje se ne nalazi na istom putu....................a kujundžić istrošena krpo nemaš se što javljati ni uzdizati, isti si ko ona


registracija
24/2/12

maksi, 05.04.12. 09:04

nista novo, Kosor je opet izgubila, ona je tipicna politicka gubitnica koja je spletom okolnosti dosla do premijerske fotelje i fotelje predsjednice stranke, ali najgore je sto je okusila sladak okus vlasti i moci i sada ce sve uciniti da je zadrzi, a Kujundzic bi je htio naslijediti, ne znam zasto je uopce usao u politiku, neka se bavi svojim poslom gdje je dobar, jer u politici nema mjesta za njega


registracija
24/7/11

mrvek, 05.04.12. 12:13

Jel netko uopće čita što piše ovaj debil crnotorbar Zvončica???


registracija
23/2/12

cookiese, 05.04.12. 15:31

Kujundžić je preektreman sa svojim stavovima i HDZ bi odveo suviše desno i izubilo bi se sa time veliki broj glasača.Što se tiče Jace ona napada bilo koga tko nije za nju ali i to su sve potezi očajnice pri kraju svoje vladavine.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika