04.04.2012. / 20:16

Autor: Nacional.hr

Transformacija

HSS suspendirao Bajsa i prijeti mu isključenje

Upravo je poraz na izborima i promjena na čelu stranke pokrenula transformaciju stranke iz tipično seljačke u političku

Damir BajsDamir BajsBivši ministar turizma Damir Bajs suspendiran je sa svih funkcija u Hrvatskoj seljačkoj stranci te će protiv njega biti pokrenut postupak o njegovoj odgovornosti koji može rezultirati i isključenjem iz stranke.

Kako piše Večernji list, Bajs se oglušio o zaključak Glavnog odbora HSS-a da preda svoj saborski mandat na raspolaganje nakon što je izgubio u utrci za predsjednika stranke, a HSS doživio poraz na parlamentarnim izborima.

Upravo je poraz na izborima i promjena na čelu stranke pokrenula transformaciju stranke iz tipično seljačke u političku. Osnovano je Političko povjerenstvo HSS-a kojim će predsjedati Miroslav Rožić a koje će donositi prijedloge za političke aktivnosti stranke, oblikovati njen program i predstavljati ga javnosti. Stručno vijeće sastojati će se od stručnjaka iz nekoliko područja, a predsjedati će mu ekonomist Damir Novotny.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 04.04.12. 22:42

smijurija od stranke, smijurija od ljudi, zalosno je da oni sve te gluposti rade dok leze na movcima iz HR drzavnog proracuna.


registracija
19/4/11

aircanada, 04.04.12. 23:07

glume đapića, a tako će i završit


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika