05.04.2012. / 08:52

Autor: Hina

Interna istraga zbog Svilana

Riječ je o optužnici kojom zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo tereti Sinišu Svilana da je primio 262 tisuće eura mita od direktora produkcijske tvrtke "Core media" Vladimira Šelebaja Selliera kako bi njegove emisije "1 na 1", "U sridu", "Istraga", "Interijeri" i "Rekonstrukcija" bile emitirane na Novoj TV

Photo: Borna Filić/PIXSELL Photo: Borna Filić/PIXSELL Nova TV intenzivno provodi internu istragu svih navoda optužnice podignute protiv direktora njezina programa Siniše Svilana kojega zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo tereti da je primio 262 tisuće eura mita.

U sinoćnjem priopćenju Nova TV ističe kako nema praksu komentirati istrage koje su u tijeku, te da nije stranka u tom procesu, ali i da zbog visokih etičkih standarda, koje su obavezni slijediti svi njezini zaposlenici, intenzivno provodi internu istragu svih navoda optužnice. Istodobno, navodi se, vrlo ozbiljno shvaća sve negativne učinke na poslovanje kompanije.

Riječ je o optužnici kojom zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo tereti Sinišu Svilana da je primio 262 tisuće eura mita od direktora produkcijske tvrtke "Core media" Vladimira Šelebaja Selliera kako bi njegove emisije "1 na 1", "U sridu", "Istraga", "Interijeri" i "Rekonstrukcija" bile emitirane na Novoj TV.

Svilan je navodno tri godine mito dobivao na ruke od Šelebaja ili posrednika, među kojima je bio i Šelebajev partner u "Core mediji", estradni menadžer Edvin Softić, koji je priznao da je Svilanu nosio kuvertu kad je Šelebaj bio na putu.

Svilana se tereti i da je prikazivanje svake emisije iz određenog projekta Šelebaju naplaćivao po tisuću eura.

Vezane vijesti

Svilanu će se suditi za primanje mita

Svilanu će se suditi za primanje mita

Zagrebački Županijski sud ocijenio je da je optužnica protiv direktora programa Nove TV Siniše Svilana, a kojom ga se tereti da je primio 262 tisuće… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika