07.04.2012. / 12:36

Autor: Totalsport

Vettel: I dalje vjerujem u obranu naslova

Pred nama je još 18 utrka i učinit ćemo sve da obranimo naslove, i pojedinačni i konstruktorski. Imam puno povjerenje u momčad, bolid i sebe. Moramo još mnogo toga napraviti, ali zajedničkim snagama možemo postići sve

Sebastian VettelSebastian VettelUnatoč lošem ulasku u novu sezonu, svjetski prvak u Formuli 1, njemački vozač Sebastian Vettel, i dalje vjeruje da može obraniti naslov.

Vozač Red Bulla je na Velikoj nagradi Australije osvojio drugo mjesto, ali je u Maleziji ostao bez ijednog boda nakon sudara s Narainom Karthikeyanom.

- Priznajem, prve dvije utrke nisu bile savršene, ali nisu bile ni toliko loše. Dokazali smo da možemo konkurirati najjačim momčadima, a to je iznimno važno. A u svemu što mi se dogodilo u Maleziji smo bili nemoćni. Takve se stvari u Formuli 1 događaju - kazao je Vettel i dodao:

- Pred nama je još 18 utrka i učinit ćemo sve da obranimo naslove, i pojedinačni i konstruktorski. Imam puno povjerenje u momčad, bolid i sebe. Moramo još mnogo toga napraviti, ali zajedničkim snagama možemo postići sve.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika