07.04.2012. / 12:18

Autor: Hina

Pijana vozačica presjekla procesiju i usmrtila dvije osobe

Pijana vozačica je u petak navečer presjekla kolonu procesije Križnog puta na Veliki petak u mjestu Vernante u pokrajini Cuneo, usmrtivši dvije starije osobe i ranivši troje, objavila je policija u subotu.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPijana vozačica je u petak navečer presjekla kolonu procesije Križnog puta na Veliki petak u mjestu Vernante u pokrajini Cuneo, usmrtivši dvije starije osobe i ranivši troje, objavila je policija u subotu.

Dvoje žrtava koje su izgubile život nisu se uspjele na vrijeme maknuti kada je auto presjekao povorku od oko 200 vjernika koja se moleći polagano kretala.

Vozačica se nije zaustavila već je ubrzala i pobjegla. Dvanaest kilometara dalje je presretena s 1,6 promila alkohola u krvi. Nalazi se u zatvoru.

Do nesreće je došlo kada je procesija prelazila preko državne ceste, a vozačica je prošla kroz crveno svjetlo, tvrde svjedoci.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

registracija
26/9/09

Sulc, 07.04.12. 13:08

Je li ovo možda kviz pitanje? Treba li pogoditi o kojoj zemlji se radi?


registracija
19/1/12

samirst34, 07.04.12. 15:42

nemoj ni ti sitničarit,proguglaj malo,....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika