07.04.2012. / 18:44

Autor: Hina

U Opatiji za Uskrs oko 4000 gostiju

U Opatiji će tijekom uskrsnih blagdana, po procjenama turističkih djelatnika, boraviti oko 4000 gostiju te ostvariti 10.000 noćenja.

Predsezona je otvorenaPredsezona je otvorenaU Opatiji će tijekom uskrsnih blagdana, po procjenama turističkih djelatnika, boraviti oko 4000 gostiju te ostvariti 10.000 noćenja.

Gostima Opatije priređen je bogat program, od sajamskih manifestacija do koncerata klasične glazbe.

Još danas je otvorena izložba proizvođača suvenira Hrvatske "Kvarner Expo" u šatoru na kupalištu Slatina. Na istoj lokaciji će se 12. travnja otvoriti sajam vina i autohtonih hrvatskih delicija "Gast Expo".

Danas i sutra, na Uskrs, kostimirani statisti izvode "Žive slike" ispred vila "Angiolina" i "Amalia". Odjeveni su u odjeću s kraja 19. i početka 20. stoljeća iz doba austrougarske vladavine.

Sutra, u podne Puhački orkestar Lovran će izvesti promenadni koncert na terasi hotela "Imperial", a navečer će u Kristalnoj dvorani hotela "Kvarner" pri koncert održati novoosnovani Opatijski komorni orkestar pod ravnanjem Damira Smerdela.

Opatijci i njihovi gosti sutra će moći razgledati izložbu automobila oldtimera Liburnia klasik kluba iz Opatije na kupalištu Slatina.

Na cjelokupnoj liburnijskoj rivijeri uskrsni vikend će, po najavama, provesti oko 5700 gostiju.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika