07.04.2012. / 19:30

Autor: Hina

Rukometaši osigurali Olimpijske igre

Hrvatska muška rukometna reprezentacija očekivano je bez ikakvih problema osigurala nastup na Olimpijskim igrama koje će se održati u Londonu ove godine nakon što je u susretu 2. kola kvalifikacijskog turnira u Varaždinu uvjerljivo svladala Čile sa 35-15 (17-9).

Zlatko Horvat (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)Zlatko Horvat (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)Hrvatska muška rukometna reprezentacija očekivano je bez ikakvih problema osigurala nastup na Olimpijskim igrama koje će se održati u Londonu ove godine nakon što je u susretu 2. kola kvalifikacijskog turnira u Varaždinu uvjerljivo svladala Čile sa 35-15 (17-9).

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bili su Batinović i Horvat sa po šest golova.

Pobjedama protiv Japana u petak (36-22) i Čilea u subotu (35-15) Hrvatska je osigurala jedno od prva dva mjesta koja vode u London kolo prije kraja turnira u Varaždinu, te će u nedjelju protiv Islanda s početkom u 18 sati odlučivati o pobjedniku turnira.

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika