09.04.2012. / 10:57

Autor: Totalsport

Casillas

'Real bi mogao izgubiti prvenstvo'

Prije manje od mjesec dana momčad Josea Mourinha je imala velikih plus deset u odnosu na Katalonce i činilo se da neće biti neizvjesnosti u završnici prvenstva. No, samo bod protiv Malage, pa isti učinak i protiv Villarreala i konačno u nedjelju protiv Valencije značajno su istopili prednost "kraljevskog kluba"

Samo četiri boda prednosti pred Barcelonom ostala su nogometašima Real Madrida nakon novog kiksa, nedjeljnih 0-0 protiv Valencije u 32. kolu Primere. Poslije dvoboja na Santiago Bernabeuu i kapetan Madriđana Iker Casillas je priznao da bi Real mogao ostati bez naslova...

Prije manje od mjesec dana momčad Josea Mourinha je imala velikih plus deset u odnosu na Katalonce i činilo se da neće biti neizvjesnosti u završnici prvenstva. No, samo bod protiv Malage, pa isti učinak i protiv Villarreala i konačno u nedjelju protiv Valencije značajno su istopili prednost "kraljevskog kluba".

- Vjerujem da bismo mogli izgubiti naslov. Nitko nije očekivao negativan rezultat na Bernabeuu, ali bila je ovo vrlo teška utakmica. Možda smo imali više čistih šansi, ali i Valencia ih je imala nekoliko. Sada moramo misliti na srijedu i gostovanje kod Atletica, moramo pobijediti da bismo zadržali prednost nad Barcelonom - izjavio je vratara Reala koji nije želio govoriti o suđenju, za razliku od pomoćnog trenera Aitora Karanke koji je ustvrdio da sudac nije dosudio dva jedanaesterca na Cristianu Ronaldu.

- Suđenje? Svih 80.000 ljudi na stadionu je vidjelo da smo oštećeni, zar ne? No, i dalje smo mirni jer još uvijek imamo četiri boda više od Barcelone - kazao je Mourinhov pomoćnik.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika