10.04.2012. / 12:55

Autor: Totalsport

Havelangeovo se stanje pogoršalo

- Njegovo je stanje ozbiljno. Tijekom ponedjeljka je došlo do problema sa srcem i disanjem. Pacijent trenutno diše uz pomoć respiratora, a krvni tlak mu kontroliramo lijekovima - izjavio je dr. Joao Mansur Filho

Joao HavelangeJoao HavelangeStanje bivšeg predsjednika Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Joaoa Havelangea (95) značajno se pogoršalo i u ponedjeljak je vraćen na odjel intenzivne njege, priopćili su iz bolnice Samaritano u Rio de Janeiru.

- Njegovo je stanje ozbiljno. Tijekom ponedjeljka je došlo do problema sa srcem i disanjem. Pacijent trenutno diše uz pomoć respiratora, a krvni tlak mu kontroliramo lijekovima - izjavio je dr. Joao Mansur Filho.

Havelange je, podsjetimo, zaprimljen u bolnicu 18. ožujka s bakterijskom infekcijom i gnojnom oteklinom na desnom gležnju. Prošli ponedjeljak je napustio odjel intenzivne njege nakon što je dobro reagirao na terapije, a bio je uspješno podvrgnut i trima drenažama gležnja.

Havelenge je bio predsjednik FIFA-e od 1974. do 1998. godine kada ga je naslijedio njegov dotadašnji glavni tajnik Sepp Blatter.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika