11.04.2012. / 11:51

Autor: Totalsport

Kraj sezone, ali i karijere sa Sevillom za Kanoutea

Nakon dodatnih pretraga utvrđeno je da Malijcu pukao mišić zadnje lože, te da će izbivati s travnjaka pet do šest tjedana

Frederic Kanoute (desno) - ReutersFrederic Kanoute (desno) - ReutersMalijski nogometaš Frederic Kanoute odigrao je najvjerojatnije posljednju utakmicu za Sevillu ove sezone nakon što se u susretu protiv Athletic Bilbaa ozlijedio.

Kanoute (34), kojem ovog ljeta istječe ugovor sa Sevillom, je šepajući napustio travnjak San Mamesa u subotu, u susretu koji je njegova momčad izgubila 1-0. Nakon dodatnih pretraga utvrđeno je da Malijcu pukao mišić zadnje lože, te da će izbivati s travnjaka pet do šest tjedana.

To ujedno znači i da je utakmica s Athleticom bila posljednja za Kanoutea ove sezone, ali i posljednja uopće s obzirom da mu andaluzijski klub nije produljio ugovor. Kanoute je odigrao sedam sezona za Sevillu nakon što je 2005. godine stigao iz Tottenhama.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika