12.04.2012. / 12:27

Autor: Totalsport

Klopp: Skidam kapu svojoj momčadi; Heynckes: Nedostajalo nam je malo sreće

- Mislim da je pobjeda posve zaslužena i jako sam sretan - rekao je Klopp

Jürgen Klopp (Reuters)Jürgen Klopp (Reuters)Veliki derbi 30. kola njemačkog nogometnog prvenstva u srijedu navečer između Borussije Dortmund i Bayerna na Signal Iduna Parku otišao je na stranu domaćina koji su slavili golom Roberta Lewandowskog iz 76. minute s 1-0.

- Završni dio susreta bio je nevjerojatan. Skidam kapu svojoj momčadi, teško se može odigrati bolje. Mislim da je pobjeda posve zaslužena i jako sam sretan - rekao je trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp nakon utakmice kojom su žuti-crni drugoplasiranom Bayernu četiri kola prije kraja sezone pobjegli na skoro nedostižnih šest bodova razlike.

- Sada imamo tri dana za pripremu za naš sljedeći zadatak protiv "prijatelja" iz Gelsenkirchena - dodao je trener aktualnih prvaka aludirajući na nadolazeći derbi protiv najljućeg rivala Schalkea.

Bayern je nakon mlitavog prvog poluvremena u drugom dijelu izašao preporođen na travnjak, ali nije uspio uzeti niti bod, a najviše Bavarci mogu žaliti na nerealiziranim jedanaestercem Arjena Robbena iz 86. minute.

- Imali smo dva posve različita poluvremena. U prvom je Dortmund bio vrlo moćan i imao je dobre prilike za gol. Manuel Neuer bio je vrlo dobar. Nakon poluvremena mi smo preuzeli kontrolu i dominirali. U trenucima kad smo bili najbolji, primili smo gol, tragično. Na kraju nam je nedostajalo malo sreće - komentirao je trener Bayerna Jupp Heynckes.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika