12.04.2012. / 12:30

Autor: Totalsport

Copa Libertadores: Cvitanich Boci osigurao drugi krug

Cvitanich je zamijenjen u 69. minuti, a postignuti gol bio mu je premijerni ovosezonski u južnoameričkoj inačici Lige prvaka i drugi u dvije posljednje utakmice budući je zabio u argentinskom prvenstvu proteklog vikenda

Dario Cvitanich Dario Cvitanich Argentinski nogometaš hrvatskih korijena Dario Cvitanich postigao je prvi gol u 2-0 gostujućoj pobjedi Boca Juniorsa kod brazilskog Fluminensea u 5. kolu četvrte skupine Cope Libartadores.

Ostvarenom pobjedom šesterostruki južnoamerički prvak osigurao je plasman u nokaut-fazu natjecanja kolo prije kraja.

Cvitanich je Boci donio vodstvo u 34. minuti nakon prethodno lošeg izbijanja visoke lopte od strane braniča domaćeg sastava Leandra Euzebija. Konačnih 2-0 postavio je 15 minuta prije kraja susreta "džoker" s klupe Juan Sanchez Mino iz neposredne blizine nakon asistencije Pabla Mouchea.

U posljednjim trenucima susreta Fluminense je imao priliku iz penala barem ublažiti poraz, ali je vratar Orion obranio udarac s bijele točke Rafaelu Mouri.

Cvitanich je zamijenjen u 69. minuti, a postignuti gol bio mu je premijerni ovosezonski u južnoameričkoj inačici Lige prvaka i drugi u dvije posljednje utakmice budući je zabio u argentinskom prvenstvu proteklog vikenda.

Copa Libartadores, 5. kolo:

Guadalajara - Velez Sarsfield 0-2

Nacional - Corinthains 1-3

Fluminense - Boca Juniors 0-2 (Cvitanich 34, Sanchez Mino 75)

Redoslijed skupine 4: 1. Fluminense 12, 2. Boca Juniors 10, 3. Arsenal 6, 4. Zamora 1

Vezane vijesti

Copa Libertadores: Boca napravila veliki korak ka finalu

Copa Libertadores: Boca napravila veliki korak ka finalu

Nogometaši Boca Juniorsa približili su se finalu Cope Libertadores nakon što su u prvoj utakmici polufinala na svojoj Bomboneri svladali Universidad… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika