12.04.2012. / 13:33

Autor: Ela Radić

Fijasko na blagajnama

Početak kraja Madonne

Njezin aktualni album "MDNA" prodaje se lošije od aktualnog albuma Lionela Richieja

Pjevačica je navodno ljuta na svoj menadžment te traži da pojačaju promociju njenog albuma i predstojeće turnejePjevačica je navodno ljuta na svoj menadžment te traži da pojačaju promociju njenog albuma i predstojeće turnejePop kraljica Madonna mogla bi izgubiti tu titulu - naime, njezin novi album "MDNA" jako se loše prodaje, točnije, pad prodaje njenog albuma u drugom tjednu prodaje nije zabilježen u povijesti američkih top ljestvica. Naime, u prvom tjednu objave albuma kojeg je najavio singl "Give me All Your Luvin'" u kojem joj gostuju reperice Nicki Minaj i M.I.A., prodan je u 359.000 primjeraka (točnije, prodano ih je 179.000 a ostatak je podijeljen kupcima karata za njenu predstojeću turneju), dok je drugi tjedan album prodan u - 49.000 kopija.

Zanimljivo, bolje se prodaje aktualni album Lionela Richieja čiji se album "Tuskegee" u drugom tjednu prodao u 110.000 kopija. Takav pad prodaje kao u Madonninom slučaju još nikad nije zabilježen, a iako se 53-godišnja pjevačica još nije oglasila oko toga, američki mediji prenose kako je ljuta na svoj menadžment te traži od njih da pojačaju promociju albuma i turneje koja bi trebala započeti 29. svibnja koncertom u Tel Avivu.

Vezane vijesti

U2 u 2011. na turneji zaradio 1,68 milijarda kuna

U2 u 2011. na turneji zaradio 1,68 milijarda kuna

Turneja irske grupe U2 "360 stupnjeva" bila je glazbena turneja s najvećom zaradom u ovoj godini, objavio je američki glazbeni časopis Billboard. Na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika