12.04.2012. / 19:49

Autor: Hina

Miroslav Tuđman ušao u HDZ

Saborski zastupnik Miroslav Tuđman priopćio je danas da je ušao u Hrvatsku demokratsku zajednicu kako bi svojim djelovanjem pomogao vratiti u HDZ one vrijednosti za koje se zauzimao njezin utemeljitelj, njegov otac i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman.

Miroslav TuđmanMiroslav TuđmanSaborski zastupnik Miroslav Tuđman priopćio je danas da je ušao u Hrvatsku demokratsku zajednicu kako bi svojim djelovanjem pomogao vratiti u HDZ one vrijednosti za koje se zauzimao njezin utemeljitelj, njegov otac i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman.

"Članstvom u stranci podupirem sadašnje demokratske procese u HDZ-u, smatram da su unutarstranački izbori u prvome redu stvar stranke, te da licitiranja u javnosti za pojedine kandidate i stranačke dužnosti prije Sabora HDZ-a šteti prvenstveno stranci. Zato pozivam na fer i demokratske unutarstranačke izbore, na jedinstvo članstva i konsolidaciju redova na političkom programu, najprije u cilju jačanja oporbe aktualnoj vlasti i što bržeg nuđenja rješenja za ekonomske, socijalne, kulturne i informacijske probleme naših građana, kako u Domovini, tako i u svijetu", kaže Tuđman u svom priopćenju.

Navodi kako je odlučio prvi put u životu stupiti u članstvo Hrvatske demokratske zajednice, čiju je člansku iskaznicu preuzeo danas u Zagrebu, nakon što je godinama pozivao "na demokratizaciju političkog života u zemlji i na dalju demokratizaciju same Hrvatske demokratske zajednice, a protiv postupaka detuđmanizacije koji su godinama vođeni i u dijelovima stranke i države".

"Smatram kako je došlo vrijeme da svojim vlastitim djelovanjem pomognem obnovi, daljoj demokratizaciji i uzdizanju stranke koja ima realne potencijale opet kao stožerna stranka u narodu ponuditi rješenja za ključne probleme koji tište hrvatskog čovjeka. Nadam se da ću nakon niza odmaka od temeljnih programskih odrednica HDZ-a pod vodstvom Sanadera, svojim djelovanjem u stranci pomoći vratiti u Hrvatsku demokratsku zajednicu sve one nacionalne pučke i demokratske vrijednosti za koje se borio i zauzimao njezin utemeljitelj, vrijednosti na kojima je utemeljena hrvatska država, politike koja je dovela i do međunarodnog priznanja i do pobjede nad agresorom. To su vrijednosti na kojima Hrvatska može osigurati svoje nacionalne interese u EU, kao ravnopravna i suverena članica međunarodnoga poretka", kaže se u priopćenju dr. Miroslava Tuđmana.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
26/2/12

Hercegovac, 12.04.12. 19:59

Samo sto je " njezin utemeljitelj" to postao na prevaru !
....I tako nastavio varati I pljackati svoj narod....
Hrk PLJUC !


registracija
23/2/12

cookiese, 12.04.12. 20:05

Izbori neće proći u demokratskom okruženju sve dok Jaca i Šeks vrše od prvoga dana izborni inženjering.Na sve moguće načine Jaca i njezina klika želi zadržati svoje fotelje i pozicije i tu ne biraju sredstva.Samo su zaboravili jednu činjenicu da su ljudima dosadili i da je njihovo vrijeme prošlo.


registracija
23/2/12

cakovecmoj, 12.04.12. 20:07

Sve dok je Kosorice i Šeksa u HDZ-u neće biti demokratskih izbora. Ako konačno uspiju maknuti to smeće iz stranke i postaviti nove mlade ljude, tada imaju neku šansu da poboljšaju svoj rejting. S ovakvim fosilima ne!


registracija
26/12/06

capica, 12.04.12. 22:46

Svi o Jaci i Šeksu. A Dado Milinović koji je crne novce nosio u crkvu? A lažljivi Hebrang? A Jarnjak koji je bio tajnik stranke, a ništa ne zna, a ona blagajnica kaže da mu je u ruke dala 2 mil kuna? Sve to treba van, a posve novi i pošteni ljudi u predsjedništvo. Hrvatskoj treba opozicija, jer pozicija je došla ( na moju žalost) nespremna na vlast.


registracija
30/9/09

davor12345, 12.04.12. 23:11

Cijelo vrijeme sam samo čekao kad će Miru Tuđman u HDZ! Konačno!


registracija
31/1/10

STTony, 13.04.12. 01:11

Siguran jamac željene propasti kradezea je i 'krivousti ljigavac junior'.

Dobrodošao skupa sa Pašalićem, Rojsom i ostalim tipičnim članovima. Lijepo je kad su go_na na hrpi pa ih se lakše skupi.


registracija
15/11/06

rimaz, 13.04.12. 07:19

Očito, HDZ ima tendenciju podmlađivanja kadra i članstva. Mlađahni Tuđman će donijeti snagu novom i modernom demokratskom HDZ-u. Očekuje se da bude u delegaciji mladeži HDZ-a pri posjeti mladeži KP Kine, prema nedavnom dogovoru izaslanstava KP Kine i KP HDZ-a. Koja blamaža HDZ-a i njihove vječne i neponovljive predsjednice. I k tome, još egzistiraju.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 13.04.12. 10:19

Govnar kao i drugi ADZovci.


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 13.04.12. 13:17

Kakav je ovo ''covjek''? Kako ga samo vise nije sram da bude prepoznat bilo gdje pa makar i na ulici? A da se ne govori o tome da ime Tudman, bez obzira radilo se o njegovom ocu ili njemu samome, ikada vise dobije i najmanju naklonost ili paznju u Hrvatskoj nakon ovakve jedne stravicne veleizdaje sa jos uvijek tesko sagledivim posljedicama. Sve bi bilo puno lakse da nema jos ovakvih ''kreativaca'' koji ne samo da jos nikome za nista ne polazu racune, vec kao ''ELITA'' hrvatske ''politike'' i dalje ne smetano ''cine samo dobro" hrvatskom covjeku, zar ne?


registracija
28/4/10

Zvonko, 13.04.12. 14:28

Ne znajući niti jedan "istočni grijeh" gore spomenutog, osim "nepoželjnog" prezimena, ne vidim konkretan i razuman razlog tolike mržnje prema samoj pomeni istog. I kako sad odgovoriti "biserima" na sva ćukina zapišavanja osobe, koja niti je krala nit lopovlučila, niti mu se ikakva nepodopština može pripisati. Jel razlog bjesnilu, kratko spolovilo?

Valjalo bi prije registracije zahtjevati liječnički pregled!


registracija
2/1/11

prohujalo, 13.04.12. 17:43

Zvonko
ako Vam nije poznato, a trebalo bi biti....
isti gore navedeni je igrao i te kako znacajnu igru samo sto nije bio clan"sluzbeno"HDZ-a
A bas mi je cudno da Vi kao branitelj istih niste upoznati i sa biznisima ovog pomenutog zajedno sa miljenicom-jedinicom.....


registracija
16/6/10

nosonja, 13.04.12. 17:48

Svakoga tko je bio(ili je) učlanjen u tu antihrvatsku zločinačku izdajničku "organizaciju" ,koja sebe naziva HDZ, treba upržuniti i ključeve baciti u govna koja će medo Brundo pod imenom Zvonko pojesti!!!


registracija
12/1/11

siziff, 13.04.12. 19:18

Sada su konačno rješeni svi problemi građana HR.

Ovo je Mesija koji će odvesti (Kao šta reče Tuđman senior: sitno - zubatu stoku) u obečanu zemlju Dembeliju, gdje su plotovi opleteni kobasicama, a putevi asfaltorani sa čvarkima i sarmama, ......"boračke" mirovine osigurane do koljena sedmog, a nerad zagarantiran, za sve, do koljena stotog .

Vrlo perspektivni pašnjaci za sve papkare, šta krupnijeg, šta sitnijeg zuba.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika