14.04.2012. / 12:22

Autor: Hina

Sarajevo će Angelinu Jolie proglasiti počasnom građankom

Hollywoodsku divu Angelinu Jolie vlasti Sarajevske županije proglasit će počasnom građankom na svečanoj sjednici početkom svibnja u znak zahvale za potporu "obrani Sarajeva od agresije i unaprijeđenje međunarodne suradnje", objavio je u subotu Dnevni avaz.

Angelina JolieAngelina JolieHollywoodsku divu Angelinu Jolie vlasti Sarajevske županije proglasit će počasnom građankom na svečanoj sjednici početkom svibnja u znak zahvale za potporu "obrani Sarajeva od agresije i unaprijeđenje međunarodne suradnje", objavio je u subotu Dnevni avaz.

Pozivajući se na odluku Odbora za javna priznanja Županije Sarajevo, list navodi da je Angelini Jolie već putem veleposlanstva SAD-a u BiH upućeno pismo u kojem je obaviještena da je dobitnica posebne povelje.

U istome pismu poznata glumica i humanitarka je pozvana na svečanu sjednicu skupštine Županije Sarajevo koja će se održati 3. svibnja kada bi joj trebalo biti uručeno priznanje. Pri tome su zamolili Jolie da se pismom obrati skupštini županije ili pak obrati putem video poruke.

Prošle godine je prikazan Jolien redateljski prvijenac "U zemlji krvi i meda" u kojemu se govori o brutalnostima tijekom protekloga rata u BiH, te svim iskušenjima u kojima su se našle žrtve masovne pojave silovanja.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika