14.04.2012. / 17:44

Autor: Totalsport

Video: Napadača Boston Bruinsa ozlijedio pleksiglas

Do ozljede je došlo tijekom burne proslave pobjedničkog gola Bruinsa kojeg je zabio Chris Kelly u produžetku

Boston BruinsBoston BruinsČeški hokejaš aktualnih NHL prvaka Boston Bruinsa David Krejči, ozlijedio se u petak na bizaran način tijekom prve utakmice prve runde doigravanja u Istočnoj konferenciji protiv Washington Capitalsa.

Do ozljede je došlo tijekom burne proslave pobjedničkog gola Bruinsa kojeg je zabio Chris Kelly u produžetku (1-0).

Bostonovi su navijači po postignutom golu pohrlili bliže svojim miljenicima, a pod njihovom euforijom i lupanjem popustio je komad pleksiglasa uz led koji je opalio nesretnog Čeha ravno po glavi. Krejči je pao na led kao pokošen, ali se ubrzo ustao i trebao bi usprkos činjenici da je u petak propustio treninge zaigrati u drugom susretu koji je na rasporedu večeras (subota).

- Malo me boli vrat, ali osim toga sam dobro i trebao bih zaigrati. Malo me zahvatilo odostraga, ali inače je sve ok - komentirao je Krejči, inače treći najefikasniji igrač Bruinsa sa 62 poena u regularnom dijelu sezone (23 gola i 39 asistencija).

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika