16.04.2012. / 14:49

Autor: Hina

Kosor uvjerava

"HDZ se nije tajno nagodio s USKOK-om"

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na današnjoj konferenciji za novinare opovrgnula je da postoje tajni dogovori o nagodbi HDZ-a s Državnim odvjetništvom (DORH) vezano uz suđenje u slučaju Fimi medija.

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na današnjoj konferenciji za novinare opovrgnula je da postoje tajni dogovori o nagodbi HDZ-a s Državnim odvjetništvom (DORH) vezano uz suđenje u slučaju Fimi medija.

"Sa mnom kao predsjednicom HDZ-a nikada nitko nije razgovarao o mogućoj nagodbi, a kamoli da postoje nekakavi tajni dogovori ili tajni razgovori", rekla je Kosor nakon sjednice Predsjedništva stranke.

Izrazila je uvjerenje da niti s jednim članom Predsjedništva HDZ-a nisu obavljeni takvi razgovori.

Na novinarski upit kako će sudski proces u slučaju Fimi medija utjecati na unutarstranačke izbore, Kosor je odgovorila da je proces Fimi mediji jedno, a unutarstranački izbori drugo.

Na zagrebačkom Županijskom sudu danas je počelo suđenje u slučaju Fimi medija na kojem se na optuženičkoj klupi nalazi i HDZ kao prva politička stranka u Hrvatskoj optužena za korupciju. Optuženi su još i bivši predsjednik te stranke Ivo Sanader, troje bivših dužnosnika HDZ-a te vlasnica tvrtke po kojoj je afera dobila ime.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 16.04.12. 15:46

Ma nebi HDZ nikada ništa tajno.Kod njih je sve transparentno.Oni više ni ne kriju da su pljačkaši.Oni pokušavaju i dalje uvjeriti glupe hrvate,da se radi o domoljublju.Nazdravlje.


registracija
23/2/12

cookiese, 16.04.12. 17:24

Zašto Jaca i Milinović nisu na optuženičkoj klupi kada su i njih dvoje koristili crni fond.Jaca za svoju odjeću i nakit,a Milinović za izgradnju velebne vile u Gospiću.


registracija
23/2/12

cakovecmoj, 16.04.12. 17:27

Sramota je ove naše države što Kosorica, Darko Milinvić i svi ostali iz predsjedništva HDZ-a šeću slobodno. Zar je samo Sanader kriv? nemojte biti naivni. Krali su i svi oko njega..
Pa tko ih je prisiljavao da to rade.
Biti uz sanadera svima je bilo isplativo. A sada ga se, u strahu za vlastito dupe, svi odriču.
Bajiću, što čekaš s Kosoricom i Milinovićem?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika