17.04.2012. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Jagoda Kumrić: Još od pete godine govorim da ću ići u Hollywood

20-godišnja Splićanka, koju su gledatelji upoznali u hit seriji "Larin izbor", govori o svom novom projektu, prvoj hrvatskoj internetskoj seriji "Nikol: povjerljivo", otkriva zašto je balet zamijenila glumom i kad počinje njezin pohod na svjetsku glumačku scenu

"Gluma me privukla jer je to posao u kojem možeš biti sve što poželiš i to ga čini najljepšim poslom na svijetu", kaže mlada glumica"Gluma me privukla jer je to posao u kojem možeš biti sve što poželiš i to ga čini najljepšim poslom na svijetu", kaže mlada glumicaRazmažena Nikol Zlatar iz serije "Larin izbor" i djevojka koja je tumači na malim ekranima, 20-godišnja Splićanka Jagoda Kumrić, imaju mnogo zajedničkoga. Kako Jagoda sama kaže, nije ljubomorna, razmažena i svojeglava, ali hrabrost i samouvjerenost vrline su koje dijeli s vrckavom Nikol. Zato i nije čudno da je već s pet godina mami najavila da će jednoga dana osvojiti Oscara, a na tom snu ustraje i danas. I u njemu nosi dugu elegantnu haljinu otvorenih leđa i šešir – svoj omiljeni modni detalj.

EXTRA: Osim što ste jedna od najmlađih glumica u hit-seriji "Larin izbor", vi ste i zvijezda internetske serije "Nikol: povjerljivo" na servisu OYO.hr. Vesele li vas ti angažmani?

- Jako me vesele i presretna sam što sam dobila priliku glumiti u seriji koja je ostvarila ovako velik uspjeh. Jako sam zahvalna što mi je dana prilika, pogotovo zato što sam tada bila uvjerena da nemam previše šanse, jer sam bila nepoznata. Iza sebe sam dotad imala jednu ulogu u splitskom Gradskom kazalištu mladih, a onamo je i došao poziv na audiciju za sve glumce i amatere za seriju. Oduševila sam se kad sam dobila ponudu za web-seriju na OYO.hr-u. Posebno mi je velika čast, naravno, što sam dio projekta kakav se dosad još nikada kod nas nije radio, a i sama sam dosta na webu, gdje često gledam brojne serije i filmove. Internet je budućnost pa mi je drago što sam dio ovako inovativne ideje.

EXTRA: Koliko sličnosti vidite između sebe i lika koji tumačite?

- Za razliku od Nikol, ja nisam ljubomorna, razmažena, svojeglava, ali između mene i nje ima malo sličnosti, a to su hrabrost i samouvjerenost. Ni kao mlađa nisam bila razmažena poput lika koji glumim, no znala sam uvijek što hoću, a poput nje sam i vesela i društvena.

EXTRA: Iz peteročlane site obitelji koja vam je, kako ste rekli u jednom intervjuu, velika podrška. Kako oni reagiraju na vašu novostečenu slavu?

- Moj odnos s obitelji i prijateljima nije se promijenio, sve je ostalo kao i prije. Shvaćam ovo kao svoj posao, a tako i oni na to gledaju. Cijela obitelj me podržava u svemu što radim pa su i u ovome ponosni na mene. Prijateljima se također sviđa kako sam se snašla u seriji.

EXTRA: Planirate li još pohod na Oscara, kako ste mami najavili kad ste bili mali?

- Otkad znam za sebe htjela sam se baviti glumom, još od pete godine govorim da ću ići u Hollywood. Gluma me privukla jer je to posao u kojem možeš biti sve što poželiš i to ga čini najljepšim poslom na svijetu. Danas sam još sigurnija da je to profesija kojom se želim baviti, gluma me stvarno uveseljava pa ću se sigurno ponovno pokušati upisati na Akademiju. Nadam se da ću imati priliku i dalje baviti se time. Sljedeća postaja je Hollywood!

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika